Trinkijeri: Igrači me guraju u grob!

Trener Partizana na konferenciji za novinare objasnio zbog čega za sebe kaže da je "veliki grobar".

Košarka 09.12.2018 | 15:45
Trinkijeri: Igrači me guraju u grob!
Andrea Trinkijeri rekao je posle gostovanja Igokei da je Partizan zabeležio pobedu u "jako, jako važnoj utakmici".

Crno-beli su popravili skor na 5-5 i održali korak sa Cedevitom, koja zauzima četvrtu poziciju sa 6-4.

"Igokea je težak protivnik i teško je igrati protiv nje. Šire teren šutom, a Latavijus Vilijams im daje dubinu u napadu. Dve stvari su bile ključne za našu pobedu - 39 skokova i odbrana Vanje Marinkovića", izjavio je Trinkijeri.

Crno-beli su prema zvaničnoj statistici imali 18 uhvaćenih lopti više od protivnika, dok je mladi bek ubacio 28 poena (šest trojki), ali je trener ocenio da je važniji bio njegov doprinos na drugoj strani terena.

Partizan je više puta sticao prednost od 10 do 14 poena, međutim, Igokea je bila uporna i borbena. Nije uspela da napravi dramu u završnici, ali je bila na loptu ili dve od toga.

"Ja sam veliki grobar", reagovo je Trinkijeri na jedno novinarsko pitanje.

"Znaš zašto? Ne zato što bih sve dao da vratim ovim navijačima za podršku i ogromnu ljubav, nego zato što me moji igrači guraju u grob svojim greškama i dekoncentracijom. Ako to preživim, svaki dan će biti po malo bolje".

Beograđani su se u Laktašima osećali kao kod kuće, ne samo tokom utakmice, nego od petka uveče kada su doputovali na severozapad Republike Srpske.

"Nigde na svetu nisam tako nešto doživeo... Ne volim ništa da obećavam, jer rezultat nije pod mojom direktnom kontrolom. Ali boriću se i dati sve od sebe da izgledamo bolje i ozbiljnije".

Ekipa Partizana vratio kući u noći između subote i nedelje, a već u ponedeljak odleteće za Francusku, na meč 9. kola Evrokupa protiv Asvela.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zoran

09.12.2018 15:11

Bio sam na utakmici,dobra igra i zasluzena pobjeda partizana.Pozdrav za sve navijace partizana.

ODGOVORITE