"Шта, нема воде, штедимо за јануар?!"

Уме и да се нашали Португалац, када му иде од руке. . .

Фудбал 09.12.2018 | 13:45
"Шта, нема воде, штедимо за јануар?!"
Жозе Мурињо је, за сада, "преживео" на клупи Јунајтеда.

Пред овај викенд, гласније него икада, говорило се о томе да је руководство Јунајтеда спремно да га отпусти уколико не победи Фулам, због чега се огласио и агент Жорж Мендеш,међутим његова екипа је одиграла једну од бољих утакмица ове сезоне и славила 4:1 (3:0).

Колико је Мурињо био задовољан након ове утакмице можда најбоље говори и расположење на конференцији за медије, када је ушетао у конференцијску салу.

"Зашто немамо воде? Штедимо новац за јануар?!", насмејао је Мурињо присутне новинаре овом фором којом је очигледно још једном "боцнуо" Еда Вудворда због тога што није потрошио новац какав јесте њихов градски ривал Сити или Ливерпул.

За разлику од неких претходних сусрета са новинарима, овога пута се више говорило о фудбалу, а мање о спекулацијама, изостанцима играча...

Једино што је Мурињо рекао о Полу Погби, који је на клупи преседео данашњи меч, јесте да ће стартовати против Валенсије у Лиги шампиона, као и Ромеро и Переира, док је индиректно казао да се не залаже довољно када је на терену.

"Када смо заједно у овоме, када сви дају максимум - онда играмо овако".

"Прво полувреме је било теже него што изгледа. Добро смо играли дефанзивно, држали их далеко од нашег гола, играли брз фудбал, одлично пресинговали, док друго није било тако, али је то Ранијеријева кривица. Променио је свој тим, заиграли су боље и направили нам проблеме, ветар нам је сметао, али смо срећни с три бода и са сјајним првим делом игре", додао је Мурињо о игри свог тима.

Истакао је Мурињо и да је његова екипа одрадила добар посао на Александру Митровићу, кога је Ранијери променио на полувремену, уз похвале екипи.

"Играчи су показали да могу боље него што иначе играју. Ово нам је требало. Последња три меча нисмо изгубили, али нисмо ни добили. Сада имамо две у гостима, па две код куће, па ћемо видети да ли можемо да наставимо у овом ритму", закључио је Португалац.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар