"Šta, nema vode, štedimo za januar?!"

Ume i da se našali Portugalac, kada mu ide od ruke. . .

Fudbal 09.12.2018 | 13:45
"Šta, nema vode, štedimo za januar?!"
Žoze Murinjo je, za sada, "preživeo" na klupi Junajteda.

Pred ovaj vikend, glasnije nego ikada, govorilo se o tome da je rukovodstvo Junajteda spremno da ga otpusti ukoliko ne pobedi Fulam, zbog čega se oglasio i agent Žorž Mendeš,međutim njegova ekipa je odigrala jednu od boljih utakmica ove sezone i slavila 4:1 (3:0).

Koliko je Murinjo bio zadovoljan nakon ove utakmice možda najbolje govori i raspoloženje na konferenciji za medije, kada je ušetao u konferencijsku salu.

"Zašto nemamo vode? Štedimo novac za januar?!", nasmejao je Murinjo prisutne novinare ovom forom kojom je očigledno još jednom "bocnuo" Eda Vudvorda zbog toga što nije potrošio novac kakav jeste njihov gradski rival Siti ili Liverpul.

Za razliku od nekih prethodnih susreta sa novinarima, ovoga puta se više govorilo o fudbalu, a manje o spekulacijama, izostancima igrača...

Jedino što je Murinjo rekao o Polu Pogbi, koji je na klupi presedeo današnji meč, jeste da će startovati protiv Valensije u Ligi šampiona, kao i Romero i Pereira, dok je indirektno kazao da se ne zalaže dovoljno kada je na terenu.

"Kada smo zajedno u ovome, kada svi daju maksimum - onda igramo ovako".

"Prvo poluvreme je bilo teže nego što izgleda. Dobro smo igrali defanzivno, držali ih daleko od našeg gola, igrali brz fudbal, odlično presingovali, dok drugo nije bilo tako, ali je to Ranijerijeva krivica. Promenio je svoj tim, zaigrali su bolje i napravili nam probleme, vetar nam je smetao, ali smo srećni s tri boda i sa sjajnim prvim delom igre", dodao je Murinjo o igri svog tima.

Istakao je Murinjo i da je njegova ekipa odradila dobar posao na Aleksandru Mitroviću, koga je Ranijeri promenio na poluvremenu, uz pohvale ekipi.

"Igrači su pokazali da mogu bolje nego što inače igraju. Ovo nam je trebalo. Poslednja tri meča nismo izgubili, ali nismo ni dobili. Sada imamo dve u gostima, pa dve kod kuće, pa ćemo videti da li možemo da nastavimo u ovom ritmu", zaključio je Portugalac.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar