Шахтјор хоће Живковића!

Бенфика не да испод 30. 000. 000 евра! Украјинци хтели да купе репрезентативца Србије већ у јануару!

Фудбал 11.12.2018 | 14:00
Шахтјор хоће Живковића!
Шампион Украјине Шахтјор жели репрезентативца Србије Андрију Живковића, пише португалски Рекорд.

Фудбалер Бенфике је на листи жеља Шахтјора, а клуб из Доњецка жели да доведе Србина већ у јануару. Заправо, како пише Рекорд, понуда је већ стигла на адресу Орлова, али је Бенфика одбила и рекла да не пушта Живковића испод 30.000.000 евра. 

Иначе, до сада се помињала цифра од око 20.000.000 евра.

Зашто је баш Шахтјор заинтересован? Па зато што на његовој клупи седи Пауло Фонсека, Португалац, који лично веома цени квалитете бившег фудбалера Партизана. Шахтјору је потребно појачање на позицији крилног нападача и избор је пао на Живковића.

У овој сезони Андрија је играо шест утакмица у шампионату Португалије и четири у Лиги шампиона. Ипак, ако желе до Живковића, мораће Шахтјор да пружи приличну своту новца. Јер Бенфика затеже. Можда и само тврди пазар. Видећемо.

Иначе, Фонсека није једини португалски менаџер коме се свиђа Живковић. Наиме, и Марко Силва из Евертона је наводно бацио око на таленат српског крилног фудбалера.

Раније су се за услуге Живковића интересовали Севиља и Валенсија, а жеља Живковића је да оде у Премијер лигу ако му се за то буде пружила шанса. Могла би за њега ова зима да буде врло интересантна. Живковић је у екипи Бенфике од 2016. године и има уговор до 2021. године.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар