Šahtjor hoće Živkovića!

Benfika ne da ispod 30. 000. 000 evra! Ukrajinci hteli da kupe reprezentativca Srbije već u januaru!

Fudbal 11.12.2018 | 14:00
Šahtjor hoće Živkovića!
Šampion Ukrajine Šahtjor želi reprezentativca Srbije Andriju Živkovića, piše portugalski Rekord.

Fudbaler Benfike je na listi želja Šahtjora, a klub iz Donjecka želi da dovede Srbina već u januaru. Zapravo, kako piše Rekord, ponuda je već stigla na adresu Orlova, ali je Benfika odbila i rekla da ne pušta Živkovića ispod 30.000.000 evra. 

Inače, do sada se pominjala cifra od oko 20.000.000 evra.

Zašto je baš Šahtjor zainteresovan? Pa zato što na njegovoj klupi sedi Paulo Fonseka, Portugalac, koji lično veoma ceni kvalitete bivšeg fudbalera Partizana. Šahtjoru je potrebno pojačanje na poziciji krilnog napadača i izbor je pao na Živkovića.

U ovoj sezoni Andrija je igrao šest utakmica u šampionatu Portugalije i četiri u Ligi šampiona. Ipak, ako žele do Živkovića, moraće Šahtjor da pruži priličnu svotu novca. Jer Benfika zateže. Možda i samo tvrdi pazar. Videćemo.

Inače, Fonseka nije jedini portugalski menadžer kome se sviđa Živković. Naime, i Marko Silva iz Evertona je navodno bacio oko na talenat srpskog krilnog fudbalera.

Ranije su se za usluge Živkovića interesovali Sevilja i Valensija, a želja Živkovića je da ode u Premijer ligu ako mu se za to bude pružila šansa. Mogla bi za njega ova zima da bude vrlo interesantna. Živković je u ekipi Benfike od 2016. godine i ima ugovor do 2021. godine.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar