Суд у Лозани одлучио: Играте и крај приче!

Најишчекиванији меч ове године ДЕФИНИТИВНО неће бити отказан, неће бити ни померања или измештања. Јужна Америка ће у недељу (20. 30) коначно добити шампиона за ову годину!

Фудбал 09.12.2018 | 08:00
Суд у Лозани одлучио: Играте и крај приче!
Коначно више нема дилеме!

Ривер Плејт и Бока Јуниорс ће у недељу (20.30, ТВ Арена Спорт) коначно одиграти реванш финала Копа Либертадорес који је био заказан још пре две седмице, али је отказан и померан због нереда који су направили домаћи навијачи испред "Монументала".

Утакмица је првобитно била померена за 24 сата, потом је одлучено да се игра у Мадриду, да бисмо претходних дана имали саопштења и тужбе Боке и Ривера...

Последње у низу било је Боке Јуниорс која се жалила Суду за спортску арбитражу у Лозани (ЦАС) због тога што је ЦОНМЕБОЛ одлучио да се утакмица игра у престоници Шпаније, односно због одлуке да Ривер Плејт не буде дисквалификован.

Ипак, ЦАС није променио ове одлуке и меч ће ДЕФИНИТИВНО бити одигран.

Наравно, уколико не дође до нових нереда пред сутрашњи меч на "Сантјаго Бернабеуу" који би требало да буде попуњен до последњег места пошто су улазнице одавно распродате, али су већински у власништву "тапкароша" из Мадрида који траже знатно више новца од Аргентинаца.

Видећемо како ће то бити регулисано, али сигурно је да ће шпанска полиција током овог викенда имати пуне руке посла у покушају да спречи инциденте хулиганских група.

Подсетимо, у првом мечу одиграном још пре месец дана (!) Бока и Ривер су ремизирали 2:2 (2:1), али треба имати на уму да "гол у гостима" не важи у овом такмичењу. У случају ремија следе продужеци и евентуални пенали...

Меч се игра у недељу од 20.30 уз директан пренос на ТВ Арена Спорт 1!

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар