Sud u Lozani odlučio: Igrate i kraj priče!

Najiščekivaniji meč ove godine DEFINITIVNO neće biti otkazan, neće biti ni pomeranja ili izmeštanja. Južna Amerika će u nedelju (20. 30) konačno dobiti šampiona za ovu godinu!

Fudbal 09.12.2018 | 08:00
Sud u Lozani odlučio: Igrate i kraj priče!
Konačno više nema dileme!

River Plejt i Boka Juniors će u nedelju (20.30, TV Arena Sport) konačno odigrati revanš finala Kopa Libertadores koji je bio zakazan još pre dve sedmice, ali je otkazan i pomeran zbog nereda koji su napravili domaći navijači ispred "Monumentala".

Utakmica je prvobitno bila pomerena za 24 sata, potom je odlučeno da se igra u Madridu, da bismo prethodnih dana imali saopštenja i tužbe Boke i Rivera...

Poslednje u nizu bilo je Boke Juniors koja se žalila Sudu za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) zbog toga što je CONMEBOL odlučio da se utakmica igra u prestonici Španije, odnosno zbog odluke da River Plejt ne bude diskvalifikovan.

Ipak, CAS nije promenio ove odluke i meč će DEFINITIVNO biti odigran.

Naravno, ukoliko ne dođe do novih nereda pred sutrašnji meč na "Santjago Bernabeuu" koji bi trebalo da bude popunjen do poslednjeg mesta pošto su ulaznice odavno rasprodate, ali su većinski u vlasništvu "tapkaroša" iz Madrida koji traže znatno više novca od Argentinaca.

Videćemo kako će to biti regulisano, ali sigurno je da će španska policija tokom ovog vikenda imati pune ruke posla u pokušaju da spreči incidente huliganskih grupa.

Podsetimo, u prvom meču odigranom još pre mesec dana (!) Boka i River su remizirali 2:2 (2:1), ali treba imati na umu da "gol u gostima" ne važi u ovom takmičenju. U slučaju remija slede produžeci i eventualni penali...

Meč se igra u nedelju od 20.30 uz direktan prenos na TV Arena Sport 1!

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar