Шта то Јокић ради прије меча?!

"Глуми" Каракашевића! Необична рутина српског НБА аса пре мечева у дворани Денвера. . .

Кошарка 13.12.2018 | 13:30
Шта то Јокић ради прије меча?!
Никола Јокић је необична личност и за НБА оквире - дуго није водио "спортски" живот и по сопственом признању је конзумирао литре и литре кока-коле и "брзе" хране, велики је љубитељ коњичких трка, а такође има и несвакидашњи ритуал пре утакмица...

Како је испричао за званични сајт Денвера, пре утакмица одиграних у домаћој хали "Пепси центар", воли да са једним од чланова стручног штаба "скине притисак" играњем другог спорта.

У питању је - стони тенис!

Српски ас је испричао да на утакмице у Денверу долази три сата раније, а Спарки Гонзалес, човек задужен за опрену Нагетса, га изазива на "пинг понг" окршај, који судећи по видео снимку окаченом на званични профил клуба - сасвим солидно иде Јокићу.

Не знамо да ли је неке "форе" покупио од нашег прослављеног стонотенисера Александра Каракашевића, али је интересантно видети НБА центра те висине како напада лоптицу.

Испричао је да након тога одлази на загревање где не шутира више од 50-60 пута, уз контакт игру са помоћним тренерима. Ту је наравно масажа и брига о зглобовима који много трпе, што су све "обавезе" Јокића на дан утакмице пред домаћим навијачима...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар