Šta to Jokić radi prije meča?!

"Glumi" Karakaševića! Neobična rutina srpskog NBA asa pre mečeva u dvorani Denvera. . .

Košarka 13.12.2018 | 13:30
Šta to Jokić radi prije meča?!
Nikola Jokić je neobična ličnost i za NBA okvire - dugo nije vodio "sportski" život i po sopstvenom priznanju je konzumirao litre i litre koka-kole i "brze" hrane, veliki je ljubitelj konjičkih trka, a takođe ima i nesvakidašnji ritual pre utakmica...

Kako je ispričao za zvanični sajt Denvera, pre utakmica odigranih u domaćoj hali "Pepsi centar", voli da sa jednim od članova stručnog štaba "skine pritisak" igranjem drugog sporta.

U pitanju je - stoni tenis!

Srpski as je ispričao da na utakmice u Denveru dolazi tri sata ranije, a Sparki Gonzales, čovek zadužen za oprenu Nagetsa, ga izaziva na "ping pong" okršaj, koji sudeći po video snimku okačenom na zvanični profil kluba - sasvim solidno ide Jokiću.

Ne znamo da li je neke "fore" pokupio od našeg proslavljenog stonotenisera Aleksandra Karakaševića, ali je interesantno videti NBA centra te visine kako napada lopticu.

Ispričao je da nakon toga odlazi na zagrevanje gde ne šutira više od 50-60 puta, uz kontakt igru sa pomoćnim trenerima. Tu je naravno masaža i briga o zglobovima koji mnogo trpe, što su sve "obaveze" Jokića na dan utakmice pred domaćim navijačima...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar