ТУР: Бешикташ затрокирао, Каријус одбранио бод!

Само нерешено за црно-беле из Истанбула на гостовању Алањи - 0:0.

Фудбал 07.12.2018 | 20:20
ТУР: Бешикташ затрокирао, Каријус одбранио бод!
Први меч 15. кола турског шампионата одмах је донео изненађење. Алања је дочекала Бешикташ и на свом терену успела да извуче бод - 0:0. Тако да су црно-бели сада дали шансу својим највећим такмацима да се одмакну и побегну на врху табеле.

Бешикташ није успео да се избори с упорним домаћином који је имао шансе да дође и до победе, али јеЛорис Каријус добро интервенисао у првом делу игре. А онда и у 93. минуту када је Алања имала веома добру шансу.

Наравно, гост је имао већи посед лопте, али црно-бели некако нису успевали да надмоћ у поседу преточе у конкретне ситуације, мада их је наравно било.

Имао је шансе Бешикташ и у завршници меча, као када је Адем Љајић проиграо Вагнера Лава, али Бразилац није искористио велику шансу у којој се нашао. Том приликом су гости тражили пенал, али га нису добили.

Алања је као тим из доњег дела табеле показала зубе, показала да може да пружи достојан отпор надмоћном противнику и да може да му украде бод.

Са овим бодом Бешикташ је на коти 25. Има бод више од Галатасараја, и бод мање од Касимпаше, те пет мање од Истанул Башакшехира. Све поменуте екипе имају и утакмицу мање.

Адем Љајић је одиграо цео меч.

ТУРСКА 1 - 15. КОЛО:

Петак

Алања - Бешикташ 0:0

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар