TUR: Bešiktaš zatrokirao, Karijus odbranio bod!

Samo nerešeno za crno-bele iz Istanbula na gostovanju Alanji - 0:0.

Fudbal 07.12.2018 | 20:20
TUR: Bešiktaš zatrokirao, Karijus odbranio bod!
Prvi meč 15. kola turskog šampionata odmah je doneo iznenađenje. Alanja je dočekala Bešiktaš i na svom terenu uspela da izvuče bod - 0:0. Tako da su crno-beli sada dali šansu svojim najvećim takmacima da se odmaknu i pobegnu na vrhu tabele.

Bešiktaš nije uspeo da se izbori s upornim domaćinom koji je imao šanse da dođe i do pobede, ali jeLoris Karijus dobro intervenisao u prvom delu igre. A onda i u 93. minutu kada je Alanja imala veoma dobru šansu.

Naravno, gost je imao veći posed lopte, ali crno-beli nekako nisu uspevali da nadmoć u posedu pretoče u konkretne situacije, mada ih je naravno bilo.

Imao je šanse Bešiktaš i u završnici meča, kao kada je Adem Ljajić proigrao Vagnera Lava, ali Brazilac nije iskoristio veliku šansu u kojoj se našao. Tom prilikom su gosti tražili penal, ali ga nisu dobili.

Alanja je kao tim iz donjeg dela tabele pokazala zube, pokazala da može da pruži dostojan otpor nadmoćnom protivniku i da može da mu ukrade bod.

Sa ovim bodom Bešiktaš je na koti 25. Ima bod više od Galatasaraja, i bod manje od Kasimpaše, te pet manje od Istanul Bašakšehira. Sve pomenute ekipe imaju i utakmicu manje.

Adem Ljajić je odigrao ceo meč.

TURSKA 1 - 15. KOLO:

Petak

Alanja - Bešiktaš 0:0

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar