Пет сати видео игрице дневно за 20 милиона годишње?!

Озила фудбал све мање занима. . . ! Немац је потпуно опседнут!

Фудбал 09.12.2018 | 21:00
Пет сати видео игрице дневно за 20 милиона годишње?!
Арсенал игра лепо и изнад очекивања. Унај Емери је успео да за кратко време постави темеље новог Арсенала који нема много везе са оним Венгеровим и да пронађе праве улоге у тиму за већину фудбалера.

Један од ретких који код Емерија није напредовао, већ полако назадује је Месут Озил. Други најплаћенији играч Премијер лиге је све мање битан за игру Арсенала, а чини се да ни Емери не би имао ништа против да му види леђа. За сада, једина леђа која Озил нуди Емерију су повређена.

Због повреде леђа, Озил је ван терена већ месец дана и питање је када ће опет заиграти. Тренер Емери је недавно прилично хладнокрвно одговорио новинарима да “Озил опоравља индивидуално и да не зна када ће бити спреман”. Деловало је као и да му није претерано стало до Немца…

Док траје Арсеналов низ од 20 мечева без пораза, Озил ужива у видео игрицама. И не само да ужива, већ је потпуно опседнут. У питању је популарна игрица Фортнајт, а на интернету је лако проверљиво колико који играч утроши времена играјући ову игрицу. Острвски таблоиди су открили да је Озил одиграо 5.221 партију у одређеном периоду и да је дневно у просеку проводио пет сати играјући Фортнајт?!

Немачки медији су чак питали и угледне лекаре како ово може да утиче на Озила и добили одговор да је у питању зависност и да ће пет сати играња видео игрица дневно утицати на период опоравка и повратка на терен. Као и да би повреда леђа могла да се погорша од сталног седења.

Сада је јасно и зашто Емери није превелики оптимиста поводом Озиловог повратка на терену. Истовремено, Немац инкасира фараонских 350.000 фунти недељно. На годишњем нивоу преко 20 милиона евра! А уговор траје до 2021. године. Само је Алексис Санчез плаћенији у Премијер лиги од њега…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар