Pet sati video igrice dnevno za 20 miliona godišnje?!

Ozila fudbal sve manje zanima. . . ! Nemac je potpuno opsednut!

Fudbal 09.12.2018 | 21:00
Pet sati video igrice dnevno za 20 miliona godišnje?!
Arsenal igra lepo i iznad očekivanja. Unaj Emeri je uspeo da za kratko vreme postavi temelje novog Arsenala koji nema mnogo veze sa onim Vengerovim i da pronađe prave uloge u timu za većinu fudbalera.

Jedan od retkih koji kod Emerija nije napredovao, već polako nazaduje je Mesut Ozil. Drugi najplaćeniji igrač Premijer lige je sve manje bitan za igru Arsenala, a čini se da ni Emeri ne bi imao ništa protiv da mu vidi leđa. Za sada, jedina leđa koja Ozil nudi Emeriju su povređena.

Zbog povrede leđa, Ozil je van terena već mesec dana i pitanje je kada će opet zaigrati. Trener Emeri je nedavno prilično hladnokrvno odgovorio novinarima da “Ozil oporavlja individualno i da ne zna kada će biti spreman”. Delovalo je kao i da mu nije preterano stalo do Nemca…

Dok traje Arsenalov niz od 20 mečeva bez poraza, Ozil uživa u video igricama. I ne samo da uživa, već je potpuno opsednut. U pitanju je popularna igrica Fortnajt, a na internetu je lako proverljivo koliko koji igrač utroši vremena igrajući ovu igricu. Ostrvski tabloidi su otkrili da je Ozil odigrao 5.221 partiju u određenom periodu i da je dnevno u proseku provodio pet sati igrajući Fortnajt?!

Nemački mediji su čak pitali i ugledne lekare kako ovo može da utiče na Ozila i dobili odgovor da je u pitanju zavisnost i da će pet sati igranja video igrica dnevno uticati na period oporavka i povratka na teren. Kao i da bi povreda leđa mogla da se pogorša od stalnog sedenja.

Sada je jasno i zašto Emeri nije preveliki optimista povodom Ozilovog povratka na terenu. Istovremeno, Nemac inkasira faraonskih 350.000 funti nedeljno. Na godišnjem nivou preko 20 miliona evra! A ugovor traje do 2021. godine. Samo je Aleksis Sančez plaćeniji u Premijer ligi od njega…

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar