Бен за Французе: ПСЖ бољи него на почетку сезоне!

Звездин нападач сања гол против Светаца.

Фудбал 09.12.2018 | 19:00
Бен за Французе: ПСЖ бољи него на почетку сезоне!
Иако је испала из комбинација за осмину финала Лиуге шампиона, Црвена звезда са мноштвом мотива дочекује последњи меч у групи против Пари Сен Жермена.

Пуна Маракана ће бити довољан мотив. Али ту су и остали. Задржати непобедивост на свом терену у најјачој групи такмичења. Освојити нове бодове због новца и УЕФА бодова. И осветити се Свецима за тежак пораз у Паризу. Црвено-бели су пуни жеље да остваре још један подвиг у елитном такмичењу. Чиме би врло могуће елиминисали богатог ривала из трке за осмину финала.

Једна од главних Звездиних узданца е бити афрички нападач Ел Фарду Бен који је рођен и фудбалски школован у Француској. Зато је и посебно занимљив за француске медије.

“Ове сезоне је Пари Сен Жермен потпуно другачија екипа јер имају дужу клупу у односу на прошлу сезону. Ово чак није ни исти ПСЖ као са почетка сезоне јер се много тога променило на тактичком плану. Много више играча је у оптицају за тим него на почетку сезоне. Ја се спремам за тај меч као и за сваки други. Да дам све од себе и да постигнем гол”, рекао је Бен за француске медије.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар