Ben za Francuze: PSŽ bolji nego na početku sezone!

Zvezdin napadač sanja gol protiv Svetaca.

Fudbal 09.12.2018 | 19:00
Ben za Francuze: PSŽ bolji nego na početku sezone!
Iako je ispala iz kombinacija za osminu finala Liuge šampiona, Crvena zvezda sa mnoštvom motiva dočekuje poslednji meč u grupi protiv Pari Sen Žermena.

Puna Marakana će biti dovoljan motiv. Ali tu su i ostali. Zadržati nepobedivost na svom terenu u najjačoj grupi takmičenja. Osvojiti nove bodove zbog novca i UEFA bodova. I osvetiti se Svecima za težak poraz u Parizu. Crveno-beli su puni želje da ostvare još jedan podvig u elitnom takmičenju. Čime bi vrlo moguće eliminisali bogatog rivala iz trke za osminu finala.

Jedna od glavnih Zvezdinih uzdanca e biti afrički napadač El Fardu Ben koji je rođen i fudbalski školovan u Francuskoj. Zato je i posebno zanimljiv za francuske medije.

“Ove sezone je Pari Sen Žermen potpuno drugačija ekipa jer imaju dužu klupu u odnosu na prošlu sezonu. Ovo čak nije ni isti PSŽ kao sa početka sezone jer se mnogo toga promenilo na taktičkom planu. Mnogo više igrača je u opticaju za tim nego na početku sezone. Ja se spremam za taj meč kao i za svaki drugi. Da dam sve od sebe i da postignem gol”, rekao je Ben za francuske medije.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar