Филип Костић, Лига шампиона и 6.500.000!

У Хамбургу нисмо знали да је овако добар! Све је повезано.

Фудбал 11.12.2018 | 15:00
Филип Костић, Лига шампиона и 6.500.000!
Кикс против Волфзбурга спречио је Ајнтрахт да избије чак и на друго место Бундеслиге, али клуб из Франкфурта и даље у доброј позицији кад је у питању борба за Лигу Европе, па чак и Лигу шампиона. А нико се томе не би обрадовао колико Филип Костић. Угледни Кикер данас пише да би евентуални пласман у европску елиту скоро сигурно значио да би Ајнтрахт откупио уговор српског репрезентативца од Хамбурга.

Кикер подсећа и да је спортски директор Фреди Бобић направио сјајан дил кад је преговарао са ХСВ-ом. Довео је Костића на двогодишњу позајмицу за свега 1.200.000 евра. Сличан посао као и са Луком Јовићем, који је стигао из Бенфике. Дакле, у Франкфурту нигде не журе, али ако би се домогли Лиге шампиона не би имали никакав проблем да исплате 6.500.000 евра и од Хамбурга откупе Костића.

Не допада се то никоме у ХСВ-у, али сад је већ готово. Жали и некадашњи директор клуба Хериберт Брухаген, који је и сам изненађен Костићевим играма у Франкфурту с обзиром да га је Ади Хитерпрекомандовао на место офанзивног бека у формацији са три штопера.

“Годину и кусур је био код мене у ХСВ-у, на левом крилу је имао и добре и лоше партије, али нисам знао да може овако да игра дефанзиву”, искрен је Брухаген.

Костић се надовезује на исту тему.

“На почетку није било лако на новој позицији, али сада знам да могу и то да играм”.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар