Filip Kostić, Liga šampiona i 6.500.000!

U Hamburgu nismo znali da je ovako dobar! Sve je povezano.

Fudbal 11.12.2018 | 15:00
Filip Kostić, Liga šampiona i 6.500.000!
Kiks protiv Volfzburga sprečio je Ajntraht da izbije čak i na drugo mesto Bundeslige, ali klub iz Frankfurta i dalje u dobroj poziciji kad je u pitanju borba za Ligu Evrope, pa čak i Ligu šampiona. A niko se tome ne bi obradovao koliko Filip Kostić. Ugledni Kiker danas piše da bi eventualni plasman u evropsku elitu skoro sigurno značio da bi Ajntraht otkupio ugovor srpskog reprezentativca od Hamburga.

Kiker podseća i da je sportski direktor Fredi Bobić napravio sjajan dil kad je pregovarao sa HSV-om. Doveo je Kostića na dvogodišnju pozajmicu za svega 1.200.000 evra. Sličan posao kao i sa Lukom Jovićem, koji je stigao iz Benfike. Dakle, u Frankfurtu nigde ne žure, ali ako bi se domogli Lige šampiona ne bi imali nikakav problem da isplate 6.500.000 evra i od Hamburga otkupe Kostića.

Ne dopada se to nikome u HSV-u, ali sad je već gotovo. Žali i nekadašnji direktor kluba Heribert Bruhagen, koji je i sam iznenađen Kostićevim igrama u Frankfurtu s obzirom da ga je Adi Hiterprekomandovao na mesto ofanzivnog beka u formaciji sa tri štopera.

“Godinu i kusur je bio kod mene u HSV-u, na levom krilu je imao i dobre i loše partije, ali nisam znao da može ovako da igra defanzivu”, iskren je Bruhagen.

Kostić se nadovezuje na istu temu.

“Na početku nije bilo lako na novoj poziciji, ali sada znam da mogu i to da igram”.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar