Добра вијест, Суботић изашао из болнице у Бордоу!

Дефанзивац Сент Етјена Невен Суботић пуштен је из болнице у Бордоу на кућно лећење, саопштила је управа француског прволигаша.  Срећом, Невен Суботић није теже повређен! Добро је. . .

Фудбал 07.12.2018 | 08:45
Добра вијест, Суботић изашао из болнице у Бордоу!
Суботић се повредио у среду увече на утакмици у Бордоу, после судара са голманом Сент Етјена Стефаном Руфијеом.

У прво време чинило се да се ради о изутетно тешкој повреди у пределу главе и врата, али пошто је провео целу ноћ на посматрању у болници, Суботићу је дозвољено да је напусти током поподнева.

"Наш одбрамбени играч је мирно провео ноћ. Преглед скенером је направљен у јутарњим часовима и све је било у најбољем реду. Невен Суботић је напустио болницу у Бордоу уз присуство службеника клуба. Очекује се да се касније током дана врати у клуб", стоји у саопштењу Сент Етјена. 

Добра вест за Суботића је то што је наредни меч са екипом Марсеја, који је требало да се игра у недељу од 21 час, одложен, тако да ће српски фудбалер имати додатних недељу дана за опоравак. 

Сент Етјен је такође објавио, да ће нападач Роман Хамума, који је повредио раније на утакмици са Нантом бити на поштеди пет недеља, док ће бек Габријел Силва паузитати у наредних месец дана.

Интернетом су још прексиноћ почеле да круже гласине о фрактури лобање, нисмо желели да јуримо са том вешћу док је не чујемо из неког поузданијег извора и данас стиже са страница Кикера. Фридер Гам, менаџер Невена Суботића, потврдио је да 29-годишњи штопер није теже повређен и да нема никаквих фрактура.

Гам је за Кикер рекао и да је дефанзивац Сент Етјена после синоћњег судара са голманом свог тима Стефаном Руфијеом имао само јаку главобољу, али да је ноћ у болници у Бордоу где је преспавао протекла у најбољем реду.

Подсетимо, Руфије је на синоћњем гостовању Сент Етјена код Бордоа нехотице коленом налетео на Суботића, жестоко га ударио у главу после чека је српски интернационалац шест минута био без свести и на крају је одвезен у болницу.

Тренер Жан Луј Гасе је одмах после утакмице рекао да ће Суботић на лекарову препоруку остати још који дан у болници, чисто превентиве ради, али изгледа да је ситуација много боља него што је испрва изгледало, па је Невен већ отпуштен. Сигурно ће и доктори у Сент Етјену пазити на Суботићево стање.

Брз опоравак желимо.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар