Dobra vijest, Subotić izašao iz bolnice u Bordou!

Defanzivac Sent Etjena Neven Subotić pušten je iz bolnice u Bordou na kućno lećenje, saopštila je uprava francuskog prvoligaša.  Srećom, Neven Subotić nije teže povređen! Dobro je. . .

Fudbal 07.12.2018 | 08:45
Dobra vijest, Subotić izašao iz bolnice u Bordou!
Subotić se povredio u sredu uveče na utakmici u Bordou, posle sudara sa golmanom Sent Etjena Stefanom Rufijeom.

U prvo vreme činilo se da se radi o izutetno teškoj povredi u predelu glave i vrata, ali pošto je proveo celu noć na posmatranju u bolnici, Subotiću je dozvoljeno da je napusti tokom popodneva.

"Naš odbrambeni igrač je mirno proveo noć. Pregled skenerom je napravljen u jutarnjim časovima i sve je bilo u najboljem redu. Neven Subotić je napustio bolnicu u Bordou uz prisustvo službenika kluba. Očekuje se da se kasnije tokom dana vrati u klub", stoji u saopštenju Sent Etjena. 

Dobra vest za Subotića je to što je naredni meč sa ekipom Marseja, koji je trebalo da se igra u nedelju od 21 čas, odložen, tako da će srpski fudbaler imati dodatnih nedelju dana za oporavak. 

Sent Etjen je takođe objavio, da će napadač Roman Hamuma, koji je povredio ranije na utakmici sa Nantom biti na poštedi pet nedelja, dok će bek Gabrijel Silva pauzitati u narednih mesec dana.

Internetom su još preksinoć počele da kruže glasine o frakturi lobanje, nismo želeli da jurimo sa tom vešću dok je ne čujemo iz nekog pouzdanijeg izvora i danas stiže sa stranica Kikera. Frider Gam, menadžer Nevena Subotića, potvrdio je da 29-godišnji štoper nije teže povređen i da nema nikakvih fraktura.

Gam je za Kiker rekao i da je defanzivac Sent Etjena posle sinoćnjeg sudara sa golmanom svog tima Stefanom Rufijeom imao samo jaku glavobolju, ali da je noć u bolnici u Bordou gde je prespavao protekla u najboljem redu.

Podsetimo, Rufije je na sinoćnjem gostovanju Sent Etjena kod Bordoa nehotice kolenom naleteo na Subotića, žestoko ga udario u glavu posle čeka je srpski internacionalac šest minuta bio bez svesti i na kraju je odvezen u bolnicu.

Trener Žan Luj Gase je odmah posle utakmice rekao da će Subotić na lekarovu preporuku ostati još koji dan u bolnici, čisto preventive radi, ali izgleda da je situacija mnogo bolja nego što je isprva izgledalo, pa je Neven već otpušten. Sigurno će i doktori u Sent Etjenu paziti na Subotićevo stanje.

Brz oporavak želimo.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar