У ком ли ће се дресу вратити Арнаутовић?

Нападач Вест Хема неко време ће бити ван терена, а када се врати - то би могло да буде у дресу другачијих боја од оних које носе лондонски "чекићари".

Фудбал 08.12.2018 | 22:30
У ком ли ће се дресу вратити Арнаутовић?
Аустријски фудбалер српског порекла, Марко Арнаутовић, паузираће око месец дана због повреде ложе, а када се врати на терен, то би могло да буде у дресу неког другог клуба. 

Енглески медији преносе да су за нападача Вест Хема заинтересовани Манчестер јунајтед, Челси и Евертон. Наводно, "чекићари" су спремни да га продају за између 25 и 30 милиона евра.

Истовремено са Енглезима, Италијани (лист "Лего) су објавили да 29-годишњег Арнатуовића жели Рома, која би у трансфер укључила и Едина Џека. 

Арнаутовић је већ био у Серији А, у сезони 2009/10, као члан Интера, али се није наиграо код Жозеа Муриња који га сада, наводно, зове у Јунајтед.

Искусни нападач са Вест Хемом, за који игра од прошле сезоне, има уговор до 2022. године. У 13 утакмица актуелног првенства дао је пет голова, али се у уторак против Кардифа повредио и за њега је ова година завршена.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар