U kom li će se dresu vratiti Arnautović?

Napadač Vest Hema neko vreme će biti van terena, a kada se vrati - to bi moglo da bude u dresu drugačijih boja od onih koje nose londonski "čekićari".

Fudbal 08.12.2018 | 22:30
U kom li će se dresu vratiti Arnautović?
Austrijski fudbaler srpskog porekla, Marko Arnautović, pauziraće oko mesec dana zbog povrede lože, a kada se vrati na teren, to bi moglo da bude u dresu nekog drugog kluba. 

Engleski mediji prenose da su za napadača Vest Hema zainteresovani Mančester junajted, Čelsi i Everton. Navodno, "čekićari" su spremni da ga prodaju za između 25 i 30 miliona evra.

Istovremeno sa Englezima, Italijani (list "Lego) su objavili da 29-godišnjeg Arnatuovića želi Roma, koja bi u transfer uključila i Edina Džeka. 

Arnautović je već bio u Seriji A, u sezoni 2009/10, kao član Intera, ali se nije naigrao kod Žozea Murinja koji ga sada, navodno, zove u Junajted.

Iskusni napadač sa Vest Hemom, za koji igra od prošle sezone, ima ugovor do 2022. godine. U 13 utakmica aktuelnog prvenstva dao je pet golova, ali se u utorak protiv Kardifa povredio i za njega je ova godina završena.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar