Дурент: Окружење око Џејмса је токсично!

Двоструки МВП финала, Кевин Дурент, рекао је због чега мисли да НБА звезде не желе да играју за најбољим играчем данашњице, Леброном Џејмсом.

Кошарка 11.12.2018 | 08:30
Дурент: Окружење око Џејмса је токсично!
"Уколико сте Кајл Корвер, онда упаривање са Џејмсом има смисла. Корвер је био офанзивна сила у Атланти, али није био прва опција, ни близу. Тако да се његов таленат може више видети ако поред себе има момка који ће нападати рекет и проналазити њега споља", рекао је Дурент, а преноси "Блеацхер репорт".

Многи спомни да ће се Дурент наредног лета придружити Леброну у Лејкерсима, међутим то није реално, као што није ни долазак Каваја Ленарда.

"Уколико сте млађи играч као што је Кавај, упаривање са Џејмсом нема смисла. Ленард ужива да има лопту у рукама, контролише напад, диктира темпо, игра на посту... Много млађих играча развија тај део игре и није им потребан још један такав момак", каже Дурент и наставља:

"Много буке долази из Леброновог окружења. Има много навијача у медијима. Чак су и репортери у пристрасни и некад помислим да није све у кошарци. Тако да зашто би неко желео да буде у таквом токсичном окружењу. То није Лебронова грешка, само има много медија који воле да се ухвате за сваку реч".

Наредног лета многе НБА звезде ће бити слободни играчи, само је питање кога ће Роб Пелинка и Меџик Џонсон успети да доведу у "град анђела".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар