Durent: Okruženje oko Džejmsa je toksično!

Dvostruki MVP finala, Kevin Durent, rekao je zbog čega misli da NBA zvezde ne žele da igraju za najboljim igračem današnjice, Lebronom Džejmsom.

Košarka 11.12.2018 | 08:30
Durent: Okruženje oko Džejmsa je toksično!
"Ukoliko ste Kajl Korver, onda uparivanje sa Džejmsom ima smisla. Korver je bio ofanzivna sila u Atlanti, ali nije bio prva opcija, ni blizu. Tako da se njegov talenat može više videti ako pored sebe ima momka koji će napadati reket i pronalaziti njega spolja", rekao je Durent, a prenosi "Bleacher report".

Mnogi spomni da će se Durent narednog leta pridružiti Lebronu u Lejkersima, međutim to nije realno, kao što nije ni dolazak Kavaja Lenarda.

"Ukoliko ste mlađi igrač kao što je Kavaj, uparivanje sa Džejmsom nema smisla. Lenard uživa da ima loptu u rukama, kontroliše napad, diktira tempo, igra na postu... Mnogo mlađih igrača razvija taj deo igre i nije im potreban još jedan takav momak", kaže Durent i nastavlja:

"Mnogo buke dolazi iz Lebronovog okruženja. Ima mnogo navijača u medijima. Čak su i reporteri u pristrasni i nekad pomislim da nije sve u košarci. Tako da zašto bi neko želeo da bude u takvom toksičnom okruženju. To nije Lebronova greška, samo ima mnogo medija koji vole da se uhvate za svaku reč".

Narednog leta mnoge NBA zvezde će biti slobodni igrači, samo je pitanje koga će Rob Pelinka i Medžik Džonson uspeti da dovedu u "grad anđela".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar