"Ваше мало, неком значи много"

Поводом предстојећих празника, Центар за социјални рад и Градска организација Црвеног крста Бијељина и ове године организују акцију прикупљања средстава од донатора, која ће бити усмјерена на куповину неопходних ствари и прављење пакета за социјално угрожене становнике града, а који се налазе на евиденцијама ових институција. Акција траје до краја децембра.

Република Српска 06.12.2018 | 13:34
"Ваше мало, неком значи много"
Како би помогли угроженим породицама на подручју Бијељине, обезбиједивши прије свега храну, а затим и друге неопходне потрепштине, Центар за социјални рад и Црвени крст и ове године апеловали су на људе добре воље да својим прилозима и донацијама помогну угроженим лицима.  

Број социјално угрожених према ријечима представника ових установа нажалост из дана у дан расте.

"Прошле године удруженим снагама успјели смо припремити 324 пакета помоћи", рекли су на данашњој конференцији за новинаре Милорад Софренић, директор Центра за социјални рад и Перица Глигић, секретар ГО Црвеног крста Бијељина.

Прошле године је око 20 привредника учествовало у овој акцији који су тад донирали 23 000 КМ. Хуманитарна акција траје до краја децембра и за то вријеме могуће је извршити уплате на рачуне Црвеног крста.

Број жиро-рачуна Градске организације Црвеног крста Бијељина: 

554-001-00001246-29 Павловић банка

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Анонимно

09.12.2018 16:22

Хвала и слава ти велики,благи и милосрдни Боже,у име Исуса Христа.Амин.Велики,благи и милосрдни Боже,нека су здрави,благословени и увек под твојом заштитом особа која чита ово написано,породица,пријатељи и непријатељи особе која је ово написано прочитала,велики,благи и милосрдни Боже,молба је у име Исуса Христа.Амин. - Вољени и поштовани пријатељи,вече вам пријатно,а ноћ вам блага и лака.

ОДГОВОРИТЕ