"Vaše malo, nekom znači mnogo"

Povodom predstojećih praznika, Centar za socijalni rad i Gradska organizacija Crvenog krsta Bijeljina i ove godine organizuju akciju prikupljanja sredstava od donatora, koja će biti usmjerena na kupovinu neophodnih stvari i pravljenje paketa za socijalno ugrožene stanovnike grada, a koji se nalaze na evidencijama ovih institucija. Akcija traje do kraja decembra.

Republika Srpska 06.12.2018 | 13:34
"Vaše malo, nekom znači mnogo"
Kako bi pomogli ugroženim porodicama na području Bijeljine, obezbijedivši prije svega hranu, a zatim i druge neophodne potrepštine, Centar za socijalni rad i Crveni krst i ove godine apelovali su na ljude dobre volje da svojim prilozima i donacijama pomognu ugroženim licima.  

Broj socijalno ugroženih prema riječima predstavnika ovih ustanova nažalost iz dana u dan raste.

"Prošle godine udruženim snagama uspjeli smo pripremiti 324 paketa pomoći", rekli su na današnjoj konferenciji za novinare Milorad Sofrenić, direktor Centra za socijalni rad i Perica Gligić, sekretar GO Crvenog krsta Bijeljina.

Prošle godine je oko 20 privrednika učestvovalo u ovoj akciji koji su tad donirali 23 000 KM. Humanitarna akcija traje do kraja decembra i za to vrijeme moguće je izvršiti uplate na račune Crvenog krsta.

Broj žiro-računa Gradske organizacije Crvenog krsta Bijeljina: 

554-001-00001246-29 Pavlović banka

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Anonimno

09.12.2018 17:22

Hvala i slava ti veliki,blagi i milosrdni Bože,u ime Isusa Hrista.Amin.Veliki,blagi i milosrdni Bože,neka su zdravi,blagosloveni i uvek pod tvojom zaštitom osoba koja čita ovo napisano,porodica,prijatelji i neprijatelji osobe koja je ovo napisano pročitala,veliki,blagi i milosrdni Bože,molba je u ime Isusa Hrista.Amin. - Voljeni i poštovani prijatelji,veče vam prijatno,a noć vam blaga i laka.

ODGOVORITE