Стравична повреда Невена Суботића!

Српски интернационалац Невен Суботић доживео је тешку повреду главе у утакмици свог Сент Етјена против Бордоа.  Застрашујућа повреда Невена Суботића! Српски штопер завршио у болници, на главу му стављена специјална заштита, а на врат крагна. . . !

Фудбал 06.12.2018 | 11:15
Стравична повреда Невена Суботића!
Суботић је средином првог полувремена добио изузетно јак ударац коленом у главу од голмана и остао је да у крви лежи на трави.

Нашег штопера је голман Сент Етјена Руфије ударио приликом покушаја да испуца лопту и расекао му главу, да би му лекари потом ставили и медицинску крагну како би имобилисали тај део тела.

Он је морао моментално да напусти терен, превезен је у болницу, а у 28. минуту је уместо њега ушао Салиба. 

Да несрећа буде већа по "Зелене", Руфије је промашио лопту и направио велику грешку која је резултирала изједначујућим поготком Џимија Бријана.

Сусрет Сент Етјена и Бордоа, а вероватно и цело коло у Лиги 1 остаће у сенци застрашујуће повреде коју је доживео Невен Суботић.

Српски штопер претрпео је разарајући ударац у главу после којег је завршио на трави, без свести. Суботића је у лету покупио коленом његов саиграч, голман Стефан Руфије током акције у којој је Џими Бријанд чак затресао мрежу, а гол се важио. И док су играчи Бордоа славили погодак, око Суботића су скупили су се његови саиграчи, који су видели призор од којег се леди крв у жилама. Локву крви, отворену аркаду и Суботића без свести.

После вишеминутних покушаја лекарских екипа да Србина поврате, уследила је озбиљна интервенција. Суботићује на врат стављена крагна, а када је пребачен на носила глава му је била фиксирана посебном заштитном кацигом. Одмах је пребачен у амбулантна кола, а потом у болницу. 

Неколико тренутака пошто се све догодило огласио се и Суботићев бивши клуб Дортмунд. 

"Невене, знамо да си велики борац. Желимо ти брз опоравак", писало је у краткој поруци на друштвеним мрежама. 

Док се ишчекују прве информације о тежини повреде, непотврђене информације кажу да је у питању тежа повреда Суботића...

Мајсторе, опорави се што пре! 

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар