Stravična povreda Nevena Subotića!

Srpski internacionalac Neven Subotić doživeo je tešku povredu glave u utakmici svog Sent Etjena protiv Bordoa.  Zastrašujuća povreda Nevena Subotića! Srpski štoper završio u bolnici, na glavu mu stavljena specijalna zaštita, a na vrat kragna. . . !

Fudbal 06.12.2018 | 11:15
Stravična povreda Nevena Subotića!
Subotić je sredinom prvog poluvremena dobio izuzetno jak udarac kolenom u glavu od golmana i ostao je da u krvi leži na travi.

Našeg štopera je golman Sent Etjena Rufije udario prilikom pokušaja da ispuca loptu i rasekao mu glavu, da bi mu lekari potom stavili i medicinsku kragnu kako bi imobilisali taj deo tela.

On je morao momentalno da napusti teren, prevezen je u bolnicu, a u 28. minutu je umesto njega ušao Saliba. 

Da nesreća bude veća po "Zelene", Rufije je promašio loptu i napravio veliku grešku koja je rezultirala izjednačujućim pogotkom Džimija Brijana.

Susret Sent Etjena i Bordoa, a verovatno i celo kolo u Ligi 1 ostaće u senci zastrašujuće povrede koju je doživeo Neven Subotić.

Srpski štoper pretrpeo je razarajući udarac u glavu posle kojeg je završio na travi, bez svesti. Subotića je u letu pokupio kolenom njegov saigrač, golman Stefan Rufije tokom akcije u kojoj je Džimi Brijand čak zatresao mrežu, a gol se važio. I dok su igrači Bordoa slavili pogodak, oko Subotića su skupili su se njegovi saigrači, koji su videli prizor od kojeg se ledi krv u žilama. Lokvu krvi, otvorenu arkadu i Subotića bez svesti.

Posle višeminutnih pokušaja lekarskih ekipa da Srbina povrate, usledila je ozbiljna intervencija. Subotićuje na vrat stavljena kragna, a kada je prebačen na nosila glava mu je bila fiksirana posebnom zaštitnom kacigom. Odmah je prebačen u ambulantna kola, a potom u bolnicu. 

Nekoliko trenutaka pošto se sve dogodilo oglasio se i Subotićev bivši klub Dortmund. 

"Nevene, znamo da si veliki borac. Želimo ti brz oporavak", pisalo je u kratkoj poruci na društvenim mrežama. 

Dok se iščekuju prve informacije o težini povrede, nepotvrđene informacije kažu da je u pitanju teža povreda Subotića...

Majstore, oporavi se što pre! 

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar