Борјан прошао без повреде - спреман за ПСЖ!

Борјан спреман за ПСЖ! Уздах олакшања на Маракани. . . Голман Црвене звезде Милан Борјан био је на прегледима после утакмице суботичким Спартаком и утврђено је да није повређен, јављају из клуба.  

Фудбал 06.12.2018 | 10:15
Борјан прошао без повреде - спреман за ПСЖ!
Борјан био у болници, али може на ПСЖ! Голман Црвене звезде после незгодног пада морао да напусти игру током утакмице у Суботици.

Борјан је у 52. минуту меча 19. кола Суперлиге незгодно пао при покушају да избоксује лопту и после неколико минута је на носилима изнет са терена.

Након пада први чувар мреже Звезде и један од најефикаснијих у Лиги шампиона је осетио вртоглавицу и због тога није могао да настави меч.

Заменио га је Зоран Поповић који је до краја утакмице примио један гол у тријумфу Звезде 3:1. 

Борјан ће бити спреман за меч који Звезду очекује 11. децембра на стадиону "Рајко Митић" када српски шампион дочекује Пари Сен Жермен у последњем колу групне фазе Лиге шампиона.

Потенцијални проблем за Црвену звезду.

Први голман, Милан Борјан, доживео је повреду почетком другог полувремена утакмице против Спартака у Суботици, после незгодног пада на леђа после истрчавања на центаршут противничког играча.

Чувар мреже шампиона Србије сео је на терен, добио помоћ клупског лекара, али је после неколико минута указивања помићи замењен и одвезен са стадиона колима Хитне помоћи.

После утакмице, новинари су из Звезде обавештени да је Борјан после пада имао вртоглавицу, због чега је ишао на прегледе, али да је сада добро и да се очекује да брани у уторак против Пари Сен Жермена, у последњем колу групне фазе Лиге шампиона.

Видећемо да ли ће бити међу стативама и у суботу, против Напретка, или ће га Милојевић одморити у једном од суперлигашких дербија и поверење указати Зорану Поповићу, који га је заменио и у Суботици.

Уздах олакшања у Звездиној експедицији. Пао је велики камен са срца стручном штабу и играчима Црвене звезде после сазнања да се први чувар мреже Милан Борјан није озбиљније повредио на гостовању Спартаку у Суботици.

Искусни голман је почетком другог полувремена морао место међу Звездиним стативама да препусти Зорану Поповићу, јер је после једне гужва директно пао на леђа. Покушао је Борјан да настави утакмицу, али се стопоштао на траву, потом је санитетским колима одвезен у најближи медицинску устанву.

Борјан је збирнут због вртоглавице, али са Маракане је стигла информација да је после детаљних испитивања  јасно да ће репрезентативац Канаде ускоро бити спреман за највеће напоре.

У преводу – биће на голу Црвене звеззде на утакмици против ПСЖ-а.

Извор: Б92/мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар