Borjan prošao bez povrede - spreman za PSŽ!

Borjan spreman za PSŽ! Uzdah olakšanja na Marakani. . . Golman Crvene zvezde Milan Borjan bio je na pregledima posle utakmice subotičkim Spartakom i utvrđeno je da nije povređen, javljaju iz kluba.  

Fudbal 06.12.2018 | 10:15
Borjan prošao bez povrede - spreman za PSŽ!
Borjan bio u bolnici, ali može na PSŽ! Golman Crvene zvezde posle nezgodnog pada morao da napusti igru tokom utakmice u Subotici.

Borjan je u 52. minutu meča 19. kola Superlige nezgodno pao pri pokušaju da izboksuje loptu i posle nekoliko minuta je na nosilima iznet sa terena.

Nakon pada prvi čuvar mreže Zvezde i jedan od najefikasnijih u Ligi šampiona je osetio vrtoglavicu i zbog toga nije mogao da nastavi meč.

Zamenio ga je Zoran Popović koji je do kraja utakmice primio jedan gol u trijumfu Zvezde 3:1. 

Borjan će biti spreman za meč koji Zvezdu očekuje 11. decembra na stadionu "Rajko Mitić" kada srpski šampion dočekuje Pari Sen Žermen u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Potencijalni problem za Crvenu zvezdu.

Prvi golman, Milan Borjan, doživeo je povredu početkom drugog poluvremena utakmice protiv Spartaka u Subotici, posle nezgodnog pada na leđa posle istrčavanja na centaršut protivničkog igrača.

Čuvar mreže šampiona Srbije seo je na teren, dobio pomoć klupskog lekara, ali je posle nekoliko minuta ukazivanja pomići zamenjen i odvezen sa stadiona kolima Hitne pomoći.

Posle utakmice, novinari su iz Zvezde obavešteni da je Borjan posle pada imao vrtoglavicu, zbog čega je išao na preglede, ali da je sada dobro i da se očekuje da brani u utorak protiv Pari Sen Žermena, u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Videćemo da li će biti među stativama i u subotu, protiv Napretka, ili će ga Milojević odmoriti u jednom od superligaških derbija i poverenje ukazati Zoranu Popoviću, koji ga je zamenio i u Subotici.

Uzdah olakšanja u Zvezdinoj ekspediciji. Pao je veliki kamen sa srca stručnom štabu i igračima Crvene zvezde posle saznanja da se prvi čuvar mreže Milan Borjan nije ozbiljnije povredio na gostovanju Spartaku u Subotici.

Iskusni golman je početkom drugog poluvremena morao mesto među Zvezdinim stativama da prepusti Zoranu Popoviću, jer je posle jedne gužva direktno pao na leđa. Pokušao je Borjan da nastavi utakmicu, ali se stopoštao na travu, potom je sanitetskim kolima odvezen u najbliži medicinsku ustanvu.

Borjan je zbirnut zbog vrtoglavice, ali sa Marakane je stigla informacija da je posle detaljnih ispitivanja  jasno da će reprezentativac Kanade uskoro biti spreman za najveće napore.

U prevodu – biće na golu Crvene zvezzde na utakmici protiv PSŽ-a.

Izvor: B92/mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar