Кавани неће у Напуљ прије јуна!

Разлог - веће шансе за освајање Лиге шампиона! "Не кажем да Наполи нема шансе, али мислим да Кавани жели да остане са нама до краја сезоне", каже Буфон.

Фудбал 08.12.2018 | 23:30
Кавани неће у Напуљ прије јуна!
Можда то није његов посао, али Ђанлуиђи Буфон је апсолутно упућен у трансфер политику Пари Сен Жермена и очигледно нема проблем да то делимично подели.

Голман Светаца гостовао је у емисији Тики Така на телевизији Италија 1, где је открио да Единсон Кавани неће напустити Париз у јануару, већ ће евентуалну одлуку о одласку из клуба донети на лето.

У протеклом периоду помињао се повратак у Напуљ, са којим се ПСЖ ове сезоне налази у истој групи елитног такмичења.

"Отворено сам причао о Италији са њим. Наполи му је веома близак због љубави према напуљском народу. Он није имун на интересовање председника Де Лаурентиса, али ја мислим да му у овом тренутку ПСЖ даје већу могућност да стигне до завршнице Лиге шампиона. Не кажем да Наполи нема шансе, али мислим да Кавани жели да остане са нама до јуна", рекао је Буфон.

Да би дошао до завршнице Пари Сен Жермен прво мора да прође у осмину финала Лиге шампиона, прво мора да прегрми гостовање на стадиону Рајко Митић (уторак, 21.00) у последњем колу групне фазе такмичења.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар