Kavani neće u Napulj prije juna!

Razlog - veće šanse za osvajanje Lige šampiona! "Ne kažem da Napoli nema šanse, ali mislim da Kavani želi da ostane sa nama do kraja sezone", kaže Bufon.

Fudbal 08.12.2018 | 23:30
Kavani neće u Napulj prije juna!
Možda to nije njegov posao, ali Đanluiđi Bufon je apsolutno upućen u transfer politiku Pari Sen Žermena i očigledno nema problem da to delimično podeli.

Golman Svetaca gostovao je u emisiji Tiki Taka na televiziji Italija 1, gde je otkrio da Edinson Kavani neće napustiti Pariz u januaru, već će eventualnu odluku o odlasku iz kluba doneti na leto.

U proteklom periodu pominjao se povratak u Napulj, sa kojim se PSŽ ove sezone nalazi u istoj grupi elitnog takmičenja.

"Otvoreno sam pričao o Italiji sa njim. Napoli mu je veoma blizak zbog ljubavi prema napuljskom narodu. On nije imun na interesovanje predsednika De Laurentisa, ali ja mislim da mu u ovom trenutku PSŽ daje veću mogućnost da stigne do završnice Lige šampiona. Ne kažem da Napoli nema šanse, ali mislim da Kavani želi da ostane sa nama do juna", rekao je Bufon.

Da bi došao do završnice Pari Sen Žermen prvo mora da prođe u osminu finala Lige šampiona, prvo mora da pregrmi gostovanje na stadionu Rajko Mitić (utorak, 21.00) u poslednjem kolu grupne faze takmičenja.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar