ФБиХ: Полугодишње "хлађење" због ударања судије!

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Федерације Босне и Херцеговине жестоко је казнила голмана Новог Травника Елвира Траку због ударања судије Исмета Ибрахимкадића.

Фудбал 06.12.2018 | 12:15
ФБиХ: Полугодишње "хлађење" због ударања судије!
Поменути чувар мреже је на утакмици Прве лиге Федерације БиХ против Јединства у Бихаћу нокаутирао главног арбитра из Тешња због досуђеног пенала за домаћина, па ће морати на полугодишње "хлађење" уз новчану казну од 500 КМ.

"Елвир Трако, играч НК Нови Травник, због прекршаја из члана 50. ДП ФС БиХ (физички напад играча на службено лице утакмице) почињеног на утакмици 14. кола Прве лиге ФБиХ: НК Јединство - НК Нови Травник, кажњава се ЗАБРАНОМ ИГРАЊА У ТРАЈАЊУ ОД 6 (ШЕСТ) МЈЕСЕЦИ, рачунајући од 15.11.2018. године и НОВЧАНОМ КАЗНОМ ОД 500 (ПЕТ СТОТИНА) КМ", наводи се у саопштењу "дисциплинаца" ФС Федерације БиХ објављеном на званичном сајту.

Исти износ од 500 КМ у касу ФС Федерације БиХ мораће да уплати и бихаћко Јединство због слабе организације меча на стадиону "Под борићима" и употребе пиротехнике од стране домаћих навијача.

Подсјетимо, бодове на поменутој утакмици освојили су Бишћани поготком из пенала, који је реализовао Анес Нуспахић за осми првенствени тријумф изабраника тренера Владе Јагодића.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар