Звезда из "Пионира" креће у финиш 2018. године!

Екипа Милана Томића враћа се пред своје навијаче после неколико недеља.

Кошарка 08.12.2018 | 10:30
Звезда из "Пионира" креће у финиш 2018. године!
После двонедељне паузе у АБА лиги и Еврокупу због утакмица репрезентација, Црвена звезда мтс припрема се за прву такмичарску утакмицу у децембру - против Задра у дворани "Александар Николић" (недеља, 19 часова, ТВ Арена спорт).

Црвено-белима ће то бити први меч пред својим навијачима од средине новембра, када су победили Морнар уочи гостовања Андори и Партизану, у првом "вечитом дербију" сезоне.

Током паузе, екипа Милана Томића тренирала је у Београду, уз одсуство репрезентативаца Бранка Лазића, Огњена Добрића и Маика Цирбеса. Такође, у тиму није био ни Мохамед Фаје, јер је добио дозволу да оде у родни Сенегал, да би видео супругу и сина, рођеног пре непуних месец дана.

"Фаје се прикључио екипи прошле суботе, па ће тренер Томић имати на располагању све снаге у предстојећем периоду у коме црвено-беле очекују мечеви са Задром, Брешом, Мегом, Галатасарајем, Цибоном...", саопштила је Звезда.

Шампион Србије завршиће календарску 2018. великим дербијем против Будућности, 30. децембра, са којом се ове јесени састајала на АБА Суперкупу и у "Морачи". 

Утакмице Томићевог тима до краја године:

9. децембар: Звезда - Задар
12. децембар: Звезда - Бреша
15. децембар: Мега - Звезда
19. децембар: Галатасарај - Звезда
22. децембар: Цибона - Звезда
30. децембар: Звезда - Будућност.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар