Zvezda iz "Pionira" kreće u finiš 2018. godine!

Ekipa Milana Tomića vraća se pred svoje navijače posle nekoliko nedelja.

Košarka 08.12.2018 | 10:30
Zvezda iz "Pionira" kreće u finiš 2018. godine!
Posle dvonedeljne pauze u ABA ligi i Evrokupu zbog utakmica reprezentacija, Crvena zvezda mts priprema se za prvu takmičarsku utakmicu u decembru - protiv Zadra u dvorani "Aleksandar Nikolić" (nedelja, 19 časova, TV Arena sport).

Crveno-belima će to biti prvi meč pred svojim navijačima od sredine novembra, kada su pobedili Mornar uoči gostovanja Andori i Partizanu, u prvom "večitom derbiju" sezone.

Tokom pauze, ekipa Milana Tomića trenirala je u Beogradu, uz odsustvo reprezentativaca Branka Lazića, Ognjena Dobrića i Maika Cirbesa. Takođe, u timu nije bio ni Mohamed Faje, jer je dobio dozvolu da ode u rodni Senegal, da bi video suprugu i sina, rođenog pre nepunih mesec dana.

"Faje se priključio ekipi prošle subote, pa će trener Tomić imati na raspolaganju sve snage u predstojećem periodu u kome crveno-bele očekuju mečevi sa Zadrom, Brešom, Megom, Galatasarajem, Cibonom...", saopštila je Zvezda.

Šampion Srbije završiće kalendarsku 2018. velikim derbijem protiv Budućnosti, 30. decembra, sa kojom se ove jeseni sastajala na ABA Superkupu i u "Morači". 

Utakmice Tomićevog tima do kraja godine:

9. decembar: Zvezda - Zadar
12. decembar: Zvezda - Breša
15. decembar: Mega - Zvezda
19. decembar: Galatasaraj - Zvezda
22. decembar: Cibona - Zvezda
30. decembar: Zvezda - Budućnost.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar