Савићевић о Косову*...

Тежак меч, имамо српску, црногорску и албанску страну! Дејан Савићевић, председник Фудбалског савеза Црне Горе, рекао је да их очекује велики изазов у организовању меча с Косовом у квалификацијама за ЕУРО 2020. године.

Фудбал 07.12.2018 | 17:00
Савићевић о Косову*...
На жребу у Даблину одлучено је да Црна Гора буде у групи са самопроглашеном државом Косово и Савићевић каже да ће организација бити тежа него за меч са Србијом.

"Нама као Савезу биће јако тешко да организујемо ту утакмицу. С те административне стране је група доста захтевна. Мислим да је наша полиција против Србије показала да зна да организује неки велики догађај, тако да рачунам да ће и ову утакмицу против Косова одрадити како треба. Она је и тежа него меч са Србијом, јер ћемо сада имати три стране: српску, црногорску и албанску", рекао је Савићевић за Телеграф. 

У групи се још налазе Енглеска, Чешка и Бугарска, а председник тзв. Косова изјавио је да његова екипа једна од две најбоље у овој групи. 

"То је његово мишљење. Лично мислим да је мало претерана изјава, али они су сада у тој еуфорији после победа у оквиру Лиге нација. Шта ја знам, то су све неке предигре. Вероватно је хтео и да мотивише играче, али питање је шта ће све бити на терену. Терен ће показати све", истакао је Савићевић. 

Квалификације за Европско првенство крећу у марту наредне године, а меч Црне Горе и Косова на програму је у седмог јуна и игра се у Подгорици.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар