Зашто ово нико неће да истражи?

Злочиначка акција хватања и отмице Давида Драгичевића била је детаљно испланирана и када би тужилац који држи до себе и професије узео овај предмет у рад, врло брзо би дошао до починилаца Убиства двадесетједногодишњег младића, као и до наручилаца тог ужасног акта.

Република Српска 05.12.2018 | 09:59
Зашто ово нико неће да истражи?
Иако су се злочинци потрудили да униште највећи дио снимака из ужег центра Града, али и из Улице Велибора Јањетовића Јање, у којој се налази кућа Ђорђа Рађена, како би спријечили да се открије организовани злочин, ипак нису успјели у својој намјери до краја. Зато сада преко дијела врха МУП РС, али и преко Врха Републичког јавног тужилаштва и Окружног тужилаштва Бањалука, чине све да заврше започето 18.03., када је Давид Драгичевић отет, а потом пребијен и убијен.



И даље се тврди да је кућа Ђорђа Рађена у Улици Велибора Јањетовића Јање опљачкана, иако је вишеструко доказано да је то лаж, као што је неистина и да је Давид Драгичевић био у тој кући.

Снимци са Трга Крајине, у ноћи 18.03., један су од кључних доказа да је отмица Давида помно планирана и право је чудо како их они који су организовали и спровели злочин Тешког Убиства Давида Драгичевића, нису уништили.

Ма шта “институције”, које не раде свој посао, тврдиле, остаје чињеница да снимци са Трга Крајине, када се пажљиво изанализирају, пречисте његови дијелови и међусобно увежу, без икакве дилеме указују да је Давид те ноћи отет на простору иза Металске школе и да никако није могао бити на Лаушу, код куће Рађена, како се то покушава наметнути.

Стога је нужно анализирати готово сваки детаљ са снимка 18.03., на којем је најмање 90 посто одговора шта се заиста и како десило, али и ко је све учествовао у злочину.



Снимак почиње у 02 часа 19 минута, када се на њему виде, како на бетонској коцки сједе, два, како су их из МУП РС назвали, Малољетника. Та два лица су на Трг, према сопственом свједочењу, дошли из Јеврејске улице, из кафеа “Дел Капо”.

Тврдње о томе да им је било забрањено да уђу у клуб “Фабрика”, “јер су малољетни”, па су се тако нашли на бетонској коцки, као и да су приликом сусрета са Давидом “тражили цигарету”, потпуно су депласиране. Та два лица су кључни свједоци злочина, сасвим реално и саучесници у њему, а частан Тужилац би из њих, без велике муке, извукао признање, будући да њихово понашање на Тргу указује на директну везу са онима који су Давида отели те ноћи, а касније и ликвидирали.



Важно је примијетити да у тренутку када снимак почиње (02 часа 19 минута), осим двојице “Малољетника”, у лијевом горњем углу уочљив је аутомобил паркиран у супротном смјеру од оног који је дозвољен у улици Милана Тепића, која се налази тачно преко пута Трга, у линији са мјестом на којем је Давид нешто касније пресретнут, а потом и насилно притиснут уза зид, крај улаза у “Оффице схоес”.



Тај аутомобил одлази у 02 часа 20 минута и 40 секунди, да би се у 02 часа 22 минута и 50 секунди на истом мјесту поново паркирао аутомобил на исти начин као и претходни, који је одвежен пар минута раније.



Да ли је ријеч о истом аутомобилу, тешко је закључити са снимка, али остаје чињеница да је, у најмању руку, веома чудно да се на истом мјесту, непрописно паркиран, са упаљеним свјетлима, у линији са позицијом на којој је Давид грубо пресретнут, нађе исти аутомобил или, пак, два аутомобила.



-Након одласка првог и доласка истог тог (или другог) аутомобила, у 02.часа 22 минута и 15 секунди преко пута ове двојице “Малољетника”, на клупу, на другом крају Трга Крајине, сједају још двојица младића.

-Нешто после другог доласка аутомобила и непрописаног паркирања, један од младића са клупе, у 2 часа и 24 минута, даје свјетлосне сигнале телефоном, усмјерене према Јеврејској улици (погледајте видео).
Без дилеме обавјештава двојицу који су пресрели нешто касније Давида на врху Господске да он стиже из правца “Фабрике".

-Давид на Трг Крајине стиже нешто прије 2 часа и 25 минута. Прилази двојици који сједе на бетонској коцки, поздравља се и кратко разговара са њима.

Давид је с њима разговарао пар секунди, поздравио се и креће према Господској улици. Они га зову, он се вратио корак, два натраг и још пар тренутака разговара с њима.

Поново свјетлосни сигнали

-У 2 часа и 25 минута исти младић, са клупе преко пута мјеста на којем Давид разговара са двојицом који сједе, даје други знак свјетлосни знак телефоном, усмјерен према Јеврејској улици.



-Давид потом одлази у 2 часа, 25 минута и 6 секунди према Господској улици.

-Из Јеврејске излазе особе број Пет и Шест, који пресрећу Давида на врху Господске.

-Двије особе у 2 часа 25 минута и 15 секунди пресрећу Давида на Тргу и одмах потом га снажно гурају ка зиду зграде у којој се налази “Оффице схоес”, гдје га притишћу уза зид.

То је више него јасно из снимка са Трга Крајине, 18.03., што се види на увећаном и успореном дијелу видео записа, који свједочи о догађајима из те ноћи.



Кад се пажљиво погледа тренутак кад су га пресрела поменута двојица, види се да је то било јако грубо и да се Давид десном нападачу покушао одупријети; Управо тај га је грубо зауставио, окренуо га око себе, након чега је пришао и Нападач који је стајао лијево. Потом су Давида прикљештили уза зид! По мишљењу стручних лица која су анализирала снимак, то могу бити само обучени инспектори - специјалци у цивилу!

Нико од оних који наводно истражују случај Организованог Убиства Давида Драгичевића није поменуо овај детаљ, а они који су организовали отмицу, касније и ликвидацију двадесетједногодишњег младића, као и заташкавање злочина, итекако су знали распоред камера и веома пажљиво испланирали све што се десило те ноћи.

Давид је од двојице непознатих лица физички притиснут на зид крај улаза у
“Оффице схоес”, како би избјегли да тај насилни акт сниме камере са објекта гдје се налази та радња, али и са кафеа “Цитy”!

Да су знали распоред камера и гдје да тачно прикљеште Давида, а да не буду снимљени камером која се налази на “Оффице схоес”, свједоче и фотографије о томе шта та камера “види”.



Са фотографија је јасно да камера “не види” шта се дешава на десном зиду, крај улаза (када гледате на улаз)! Упркос томе и снимци са тих камера су “нестали”, јер се нигдје не помиње да су изузети!

Насилници су, засад, успјели сакрити идентитет, али не и сам чин физичког атака на Давида.

-Свему наведеном свједочили су “Малољетници” са бетонске коцке, испред "Боске"), са којима се Давид поздравио по доласку на Трг, али и они који су давали свјетлосне сигнале са клупе.

-Свједочило је томе и НН лице које шепа, а које је у 2.26 часова из Јеврејске улице дошао до двојице “Малољетника” и неколико минута стајао са њима.



-Наредних дана објавићу неколико битних детаља везаних управо за НН лице које шепа на исту ногу као и НН лице које “бјежи” из куће Рађена кобне ноћи, 18.03., у 03 часа и 42 минута!

-У 2 часа 26 минута 40 секунди непрописано пракирани аутомобил, чији је возач, без сумње, видио сва дешавања на Тргу, као и насилничко понашање према Давиду, се покреће и одлази десно, низ улицу, према згради “Екватора”. 

хттпс://слободанвасковиц.блогспот.цом/

Коментари / 79

Оставите коментар
Name

ИСТИНА И ПРАВДА

05.12.2018 09:10

ИСТИНА И ПРАВДА ЗА ДАВИДА. СВЕ ЈЕ ЈАСНО, УБИЦЕ СУ ПАЛЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

05.12.2018 10:18

У овом тексту је приказа једна могуцност али је реално приказана. Ја не знам ста је било али ми се ово цини као несто могуце. Да је група правда за давида на овакав нацин приступала сваком детаљу много висе људи би их подрзавало. То и да се нису повезивали са политицарима. Нпр прица о силовању је дала контраефекат. Два патолога су рекла да нема трагива сецуалног злостављања али се стално потенцира та прица. Знаци да онај ко то пласира нема за циљ само истину.

Name

Сунсхине

05.12.2018 10:41

Ја подрзавам групу Правда за Давида, али признајем да имате право. Иако је промјена политике била могуцност да се несто покрене и људима су досадили ови исти вец толике године, ипак је група требала да се дистанцира од политицара. Родитељима вјерујем није било лако слусати разне верзије и остати објективан послије овакве трауме, висе кривим људе око њих. Овај снимак показује и враца како је све цисто и нормално било када је поцело, људи су били у соку и изасли су на улице. Исто ми није свеједно када Давор казе да је дрзава убила Давида. Доста злоцина је неправедно приписивано народима и дрзавама, а кривци су појединци у ције име су злоцини изврсени. Не постоји колективна него само индивидуалне одговорност, а дрзава је једно, а органи који је представљају су друго. Такодје цијели град и РС прица о дроги и МУП-у, а да та прица никад није поменута или оповргнута од стране њих. То су веома теске оптузбе! Мислим да имамо огромну друствену кризу и да надлезни морају реаговати.

Name

Ре Реално

05.12.2018 12:14

Пустите групу. Ста је тузиластво урадило. Ста је тузиластво урадило у слуцају Дјуровиц? Слусајте, имамо веооооома корумпиран и труо систем. Упорно се врси замјена теза, није зртва кривац, кривци су убице и онимкоји их покривају и прикривају. Упитајте Давора засто тврди да је Давид силован. Не прица он то тек онако.

Name

Мисхо

05.12.2018 14:29

Зашто су бацили Давидове гаће...зар онда не постоји сумња да је Давид силован...

Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

05.12.2018 09:12

ПРАВДА ЗА ДАВИДА ❤️✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

05.12.2018 10:31

Нека су проклете дусе свим онима, који су његову смрт уновцили. Довијека рдјом капали.

Name

бл

05.12.2018 09:18

Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

05.12.2018 09:41

Та но да ово цwкање исцрпљује породицу, али све је јасно ко дан, зато свw висе урусавајз институције ове у овако накарадне. Обуцан цовјек види да јw све испланирано, види опкољавање, виде се групw бандита з цивилу. Зато кога год кеијете нwмозете га сакрити. Злоцун незастарјева, убиство наравно. Знам да вам је теско напустити угријане фотеље, полозаје, повластице, тендере и додатне пљацке али морат цете. Сад би далу све оне сакеивене милионе, билионе, камионе и фабрике, али дзабе невриједи то ниста висе

Name

Ре правда

05.12.2018 10:02

И онда се ти пробудис и одес уцити да писес.

Name

Ре Ре правда

05.12.2018 10:24

Када се ти будиш?

Name

7

05.12.2018 09:32

Лијепи нас дјецак. Мир и спокој његовој напаценој дуси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре 7

05.12.2018 10:04

Покој му дуси, а вјециту бол и непрестану муку зелим свим онима који су профитирали на његовој смрти.

Name

Ре Ре 7

05.12.2018 12:16

Нема потребе да то зелис. Господ има задњу ријец.

Name

Ре Ре Ре 7

06.12.2018 14:09

Да, Господ има заврсну ријец! Али, да ли смо сигурни да це убице бити откривене!

Name

Боки

05.12.2018 09:34

Е Васковицу није со и пропалице. Када све то тако добро знас. Подијели то са тузилаством. Ниси ти истрзитељ него пискарало. И да је ово све тацно. Несмијес јавно изнијети јер вец сада утицес на истрагу. И ти и давор Бога молите да се истина не сазна зато сто на несрецу јадног момка купите поене. Паре. Убице треба наци и дозивотно осудити Али то сто радите је ван памет и морала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Факе

05.12.2018 09:52

Тзв. Боки, пратис сваку објаву о Давиду и цитас бас све, а писес против.Узео си цак и ницк Боки, од типа који је недавно писао да је видио снимак и детаљно описао ста се десило са Давидом иза сколе.Засто се сада ти представљас као Боки ? Препао си се ?

Name

Ре Боки

05.12.2018 10:33

Ста је то до сада Васковиц објавио а да није поткријепио доказима !!!??? За разлику од тебе и таквих лапрдала Васковиц посједује доказе за све сто написе. И да ли је неко од надлезних до сада демантовао било ста сто је Васковиц написао ? НЕ. Упитај се ЗАСТО ?

Name

Ре РЕ Боки

05.12.2018 10:45

Онај ко има доказе да изјаву тузиластву и преда копију доказа и њима.

Name

Ре

05.12.2018 12:18

Ма ајд ста реце. Ено Дјуровиц им предао и ниста од тога. Цовјек све доказе има. Знас ли ти гдје зивис????

Name

Боки

05.12.2018 14:16

Ницк Боки је мој вец 5 година. Неко други покусава да га присвоји. И за Ницк треба имати хатизму. То је сада мање битно. Пратим то си у праву. Нервира ме сто Васковиц и Давор узимају правду у своје руке. Дају претпоставке које немају везе са мозгом. Објављују истрагу која све и да је тацна не мозе бити релевантна. Зато сто утице на ток истраге. Нека се огласе професири са правног факултета. Њих двоица и велика вецина вас радите на томе да се убица никада не пронадје. Ради промоције ради пара или Незнам цега. Када престанете то радити бицу на васој страни и 60 посто градјана Републике Српске. Убицу треба пронаци и дозивотно осудити Али то сто радите је ван памети

Name

Ре Боки

05.12.2018 15:27

Лијепо написано, само не лици ми на Бокија који псује и продипа бљувотине на порталу. Немој питати професоре са Права. Питај тузиоце који раде са Врецом ста мисле о овоме. И питај судије кривицаре на свим инстанцама ста мисле. Она оптузница коју је потписао Врецо је брука и срамота за правосудје.

Name

За Боки

05.12.2018 22:05

Боки (Миле Милиц у групи ПзД), ниси висе тако лос, изненадјујес ме!

Name

кими

05.12.2018 09:44

Ето вам Ферегет па нек он истрази..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца_ПД

05.12.2018 09:57

Све то је велика срамота за РС, прије свега за неспособни МУП из кога се краду докази, а затим за тузиластво које прикрива изврсиоце злоцина. Нова сазнања у истрази представници власти нису изнијели јавности због цега полазим у свом коментару од позиције да власт затаскава злоцин јер је сама уцесник у томе! Страсно!

Name

кими

05.12.2018 10:06

Па јел проблем да Васковиц ово све спакује и да Ферегету који це даље поднијети тузбу и све остало.Или и он као и Нобило и Томиц ова пискарања Васковицева не схватају озбиљно.

Name

разумио

05.12.2018 10:10

Гоцо, имас право. Не мозе власт да одсијеце грану на којој сама сједи, то је велики проблем, као и наци зртвеног јарца са којим се то мозе изнивелисати. Законодавна власт има највиса овластења па и у затаскавању злоцина! Поциниоци који су упетљани у слуцај вјероватно заузимају високе функције.. то неце бити први пут. Заиста страсно за обицне градјане.

Name

Чек мало

05.12.2018 09:45

Снимци су занимљиви и питање сад гласи.. Ви,као један новинар,требали би знати постовати свој посао и бити неутрални у обавјеставању...откуд вам за право да казете да,та нека двојица,су мозда полицијски инспектори у цивилу..Засто на тај нацин хускате народ на полицију РС. Засто нисте рекли да су та двојица,која су га стисли уз зид,да су мозда неки дилери дроге којима тај покојни дугује новац.. Ја нецу ниста да казе јер имају органи власти који це успјети сазнати и открити убице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре(Чек мало)алитиц

05.12.2018 09:54

Опсте је познато за бањалуцке инспекторе да рекетаре, дилују и раде сваста. Институције РС непостоје. Ја их дозивљавам као институције мафије и злоцинацке организације која пљацка свој народ.

Name

САЛЕ за цек мало

05.12.2018 10:16

Ајде јос једном процитај све ово горе па покусај схватити. Видим теско ти иде па да процитас и сто пута нецес сконтати, једноставно немас капацитета. Хватај се кладионице ту си јак.

Name

За Сале

05.12.2018 10:22

А ста си ти сконтао?

Name

за ре чек..

05.12.2018 10:34

Знас...некад одем на Запад и гледам "наше"људе који тамо раде..чим предју хрватску границу одмах им је понашање друкције а да не говорим за Словенију..Аустрију...итд.Све се постује,и цека се у ред за бус...метро..итд Једино код нас се "живи"распустено као стока на пасњаку и мозе се паркирати било гдје,бацати смеце по улицама,тући зене и дјецу,вриједјати институције..и пљувати по њима.

Name

Ре за ре цек..

05.12.2018 10:43

То си добро видио. Наси су само према насима зли. Остало јос од како смо били под Турцима, ( кињи га док се не потурци), а сад док не удјемо у Нато. Мислим да иду гори дани.

Name

За САЛЕ

05.12.2018 11:08

По том "твом контању" ста сам написао сматрам да ти не излазис из кладионице и да цекас да ти тата и мама удијеле дзепарац који фуцкас по кладионицама и ниста друго не радис.За тебе и оне који не разумију постоји она стара изрека- Прије це ти ући метар у гузицу него цент у главу

Name

Ре Цексј мало

05.12.2018 11:21

Па дилери дроге и јесу та мурија коју ти толико подрзавас ал цекај јос мало..

Name

Ало цекајкос мало

05.12.2018 11:25

Ацекај Мало а откуд полиција зна да су они малпљетни а незна ко су ста су и одакле су уствари незна ниста ал ето бозе мојј знају да су били малољетни.А цекај мало па ко је унистио све доказе снимска ако нису изузети .А цекај мало кало клхуцни доказ гаце Давида нестану ето тако из полиције и ником ниста има тога цекај мало мали милион.Ал цекај мсло све кад тад додје на своје а онда ко би гори буде доли .ал ето цекај мсло.

Name

Ре Цек мало

05.12.2018 12:21

Ајд у клуб Драма и тамо цес видјети у обезбједјењу инспектора. Видјецес јос стоста. Па јбт то је јавна тајна.

Name

Ре

05.12.2018 12:21

Јос једна лаз којом блатите мртво дијете.Лопов,наркоман,дузник....јој гдје це вам дуса злотвори једни.Муцили га 6дана и 6 ноци, то неко ко има имало разума и свијести би осудио и не би окретао главу.Он се на тргу руковао с њима,а они га одвели у смрт.Давид је Давид.Они су злотвори и убице.Бања Лука це показати да не зели зивјети са убицама!Давиде,поцивај у миру,дусо наса.

Name

Марио

05.12.2018 16:21

Послије свега што сте изрекли сад да вас видим да голим дупетом сједите на ужареној пећи и кажете да вас пржи ја вам не би вјеровао.А посебно шта је све изговорио господин Драгићевић и још увијек изговара.

Name

Ре Марио

05.12.2018 16:41

За мене је био велики сок кад се открило да су припадници специјалних јединица МУП опљацкали возило банке и отели новац. Цовјеце, и данас се цудим томе. А онда они инспектори сто млате наркомане и тјерају их да продају дригу за њих. Кад на то помислим онда ме ниста не цуди.

Name

Радомир

05.12.2018 09:50

Овај слуцај је катализатор за стање у Друству... а кад би ја све знао као отац и видим да је правда недостизна узеоби у своје руке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микиц

05.12.2018 10:06

И ја бих Радоване, а јос као - .не бојим се и не мозете ми ниста".

Name

Ре

05.12.2018 10:18

Није хрисцански, а ни људски узимати правду у своје руке. Такодје увијек постоји могуцност да у тој процјени погријесите. Управо из тих разлога у савременим друствима немамо смртну казну. На снимку рецимо видимо око 10 уцесника, уколико то јесу,а све указује да је тако. Да ли је у том слуцају могуце узети правду у своје руке када их има толико? Немогуце је да се у тако малом граду као БЛ ово не мозе открити мотив и ко су ови људи.

Name

Ре ре

05.12.2018 10:28

А ста је овдје хрисцански? Хускати озалосцене да пријете и вриједјају без доказа и купити паре на тудјој невољи?

Name

ре

05.12.2018 10:39

Па то цијело вријеме Давор и говори...како се не боји и како му не могу ниста,зато сто зна да власт неце да подузима ниста по том питању а инаце...да је титине полиције..давно би он отисао са Трга Крајине. Био би довољан само један МИЛИЦАЈАЦ. Ово је само доказ да ова власт није резимска власт како су до скоро говорили Чавић,Говедарица,Бореновић и други

Name

Ре

05.12.2018 10:44

Јебе нас нато и јос це...

Name

Ре Ре

05.12.2018 11:04

Будите објективни, није бас да немају доказе- овај снимак, изјаве свједока, изузимање снимака без налога тузиластва од лица која нису овластена, изјаве инспектора, Лукацеве изјаве у скупстини, оптузивање Давида за наркомнију, која нема везе са убиством, изјаве тузиоца. И да јесте наркоман, какве то везе има уколико је убијен? Је ли његов зивот не вриједи ниста?

Name

За ре ре

05.12.2018 11:43

Хајде стави себе у позицију да си полицајац и да требас неког убит...у граду који је освијетљен.. Да ли би се по тргу мувао и вребао зртву или би зртву покупио у мраку и "појео га мрак". И зато нисам присталица да га је полиција и МУП убио,вец нека обична клапа врсњака његових у разлици 5 година горе-доле. А то сто Давор оптузује институције Републике Српске,то је ван сваке памети,у ствари мислим да га неко "гура" да тако лаје и да га добрим маслом подмазује због тога.

Name

Ре

05.12.2018 13:26

Да си ти министар и под утицајем алкохола изазовес саобрацајку у којој погине монак, би ли сацекао полицију, поднио оставку и пустио да те институције процесуирају? Видис, Цадјо то није тако урадио. Ни онај који је ту моц био с њим.

Name

За ре

05.12.2018 13:41

Јеси ли ти био тад тамо гдје се десила саобрацајка...јеси ли видио министра Чадју да је возио...јеси ли видио да је Чадјо направио удес..или си све чуо са појединих портала и од некога? Ја нисам био присутан,цуо сам за тај слуцај из медија зао ми момка који је погинуо али не могу рећи ни овај је,ни онај је јер нисам видио.Ако имају свједоци онда нема ста....поциниоца процесуирати а не нагадјати ко је возио а ко није.

Name

За За Ре

05.12.2018 15:01

О којим ти институцијама говорис?Ти као да си пао са марса! Годину дана се писе о врху истих,а а ти се мало укљуци или си глуп,а мозда покварен.Зао ти Николе,па,има ту јос Јован,Давид,Бојан и остали...Ивона,Данијела...

Name

Ре за Ре

05.12.2018 15:33

Па знас како. Нисам видио. ни Николин отац није видио, али ето неко јест па је стигло до оца. А и аутиц који је Цадјо возио има регистрацију и траг на кохем је отпаду пресован. А и Миле нам је тих дана хидао уз помоц стапа. Ти мозес несто сазнати преко портала, а неко цује и зиву ријец.

Name

Ре

05.12.2018 16:47

Ја сам прије неких 5 година био у Меркатору када су се сусрели оци у оци Дјуровиц и Цадјо. Кад је Цадјо нагарио све онако са колицима, а јос онако мали ахахахааа. Јбг онда контам сто бјези, сто не сједне са цовјеком и не пита засто га овај прозива? Дјуровиц је на некој ТВ рекао да је тразио пријем код Цадје и да је овај одбио.

Name

Ре

05.12.2018 18:20

На снимку са судјења Радинковицу мозете видјети и цути сестре које су биле на лицу мјеста и кад казу да Радинковиц није био ту у моменту незгоде. Послије тог претреса снимање је забрањено. А има тога јооос

Name

XY

05.12.2018 21:09

Да ли је истина да су активирали димну бомбу при извлацењу Цадје?

Name

Аустриа

05.12.2018 10:52

Нису то били необицне убице вец царе добро обуцене за специјалне радње као стоје била ова

ОДГОВОРИТЕ
Name

ахааа

05.12.2018 11:46

Јеси ли то прегледао снимке са РФ банке у централи у Бечу...кад тако пишеш и тврдиш. Причају да бака чува снимке у Бечу ,ове из Бањалуке.. Па рекох..вјероватно си открио...

Name

Хаха

05.12.2018 11:53

Какви су специјалци кад их је требало десет да убију једно дијете? Не лупајте глупости.

Name

X

05.12.2018 11:15

Све ово је јако смијесно. Колико људи имају масте просто се граници са реалносцу. Замислите убиство у коме уцествује десет висе лица и цитава се дрзава тресе а нико да пропјева? Ово је смијурија. Дијете је пало у воду и утопило се. Да ли је сам или га је неко гурнуо то се треба утврдити. Све остало је науцна фантастика. Вријеме це показати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јес x

05.12.2018 12:00

А оцито се тресес ти,мозда понајвисе.

Name

Ре X

05.12.2018 13:23

Знас ли за колико је измијењено лице мјеста након саобрацајке у којој је настрадао Никола Дјуровиц? Веома брзо је све одрадјено. Па јбт његов отац зна и број собе у којој је лезао Цадјо на ВМА. И дзаба. Ста ти је ту цудно кад је систем корумпиран? Сто Станискав Цадјо не тузи Дјуровица за клевету запитај се. А Давид се није утопио. Давид је мрцварен, пребијен и убијен. Довољно је да погледас повреде које има на тијелу.

Name

XYЗ

05.12.2018 16:45

У овом слуцају нема ницег смијесног. Размисљам какав се треба имати мозак по повјеровати на примјер у могуцност да је покојни Давид скоцио или бацен са оног моста из званицне истраге, па да лес плута 4-5 дана у урбаној Бањалуци и да га вода донесе до усца Црквене у Врбас, а да све те дане то нико не примијети? Како објаснити да за те дане "боравка у води" пацови којима је то природно станисте додатно не оскрнаве муценицко тијело убијеног Давида? Како објаснити да новцанице "боравиле у води" 4-5 дана изгледају јос увјек употребљиве? Како рецимо да Станислав Цадјо против родитеља убијеног Дјуровица не поднесе приватну тузбу "за клевету" Мени као легалисти би засметало ако неко у свом болу "оптузује невине људе" Како то да институције које Васковиц мјесецима прозива не поднесу тузбу против њега? Да неце бити да се боје Сораса? Гдје има дима има и ватре, а ово само сто се није претворило у буктињу. Правда за Давида!

Name

ре Ре X

05.12.2018 16:56

Ниста ја то не вјерујем и у слуцају Дјуровиц.Реците ми аргументовано засто је неко уопсте морао доци да замјени Цаду?Могао је нико да не доде и да казу возац се препао и побјегао.И фино на миру наци замјену,а не овако за 15 мин и наци Радиновица,убједити га и довести га на лице мјеста.И ста је са регистрацијом кола?По томе се ваљда мозе знати ко је власник кола.Бесмислице.

Name

Врх

05.12.2018 11:20

Ста је згрјесио Давид да га је требало убити??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:Врх

05.12.2018 11:42

Нешто је знао или открио а није смио.Несто велико.

Name

Јооој

05.12.2018 11:48

Јоој које небулозе, сад испаде била завјера против Давида. Проклети да су сви који његову смрт наплатисе. Правда

Name

Врх

05.12.2018 12:17

Млад је момак био није Јамес Бонд. Претпостављам да је туца медју врсњацима која је несретно заврсила а полиција је због своје неспособности сама себи скоцила на стомак заједно са насом исто тако способном власцу

Name

Ре Врх

05.12.2018 12:18

Чудна је улога тог Аљоше у свему о коме постоје текстови да је већ хапшен. Какве је он везе имао са Давидом? Зашто га Давор никад не спомиње него само остале? Он би могао бити веома битан за полицију, а нема нешто изјава о њему.

Name

За јооој

05.12.2018 12:29

Слазем се у потпуности. Нисам ни у каквим институцијама али моје мишљење је да је била туча измедју вршњака гдје је Давид извукао дебљи крај.Вјерујем да нису исли да га убију вец добро намлате али је негдје добио кобан ударац и настрадао. А та прича да га је полиција убила..бог те па испаде да је Давид био ХЕРКУЛЕС и да је требало 10-15 полицајаца да се бори с њим а да су ти исти полицајци неки млитавци који се боре против једног момцине.. Вјероватно је и адвокат Нобило (који је ангазован од стране Давора) схватио КО ТО ГУРА ДАВОРА И ГДЈЕ,видио неправилности којим се Давор и екипа слузе и дигао руке,не прљајуци своју професију.

Name

за јој

05.12.2018 13:24

Полиција која има сву логистику и стотине метода да ликвидирају неку особу сигурно га неби убила и бацила и неки поток у центру града већ би у најмању руку бацила несретника у Врбас, Саву или на било који професионални начин то обавила. Ако је полиција а сигурно није, овако аматерски одрадила онда се стидим нашег МУП-а

Name

Ре за јооој

05.12.2018 13:28

Ако је то врснхацка туца, цему онолико упињање да се доказе да је дјецак био лопов и наркоман. Да ли га је Лукац лицно познавао? Неки казу да јесте.

Name

бака

05.12.2018 16:09

Крвници,убице и сотоне,ДАВИДОВ ГРОБ вас је ПОБИЈЕДИО!

Name

За Јооој

05.12.2018 16:09

Нико није рекао да су сви били полицајци, напротив, више је било олоша у тој групи, типа - Радјен, Филип Ћулум...али био је и понеки полицајац, као вођа групе, организатор!

Name

РЕ За јоој

05.12.2018 20:53

Погледај слике са обдукције! Просто немогуце да је тијело било ј води висе од дана.Укуцај на гуглу како изгледа тијело које је провело ј води 5-6 дана

Name

срето

05.12.2018 16:13

Задњи пут сам у партизанским филмовима гледао о свјетлосним сигналима. Да неко мобилним саље свијетлосне сигнале у улици препуној свјетлости, поред интернета, порука, разговора.,,, мало ми то дјелује лудо???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.12.2018 16:51

И ја сам само у филмовима гледао како корумпирани полицајци мазњавају дрогу и тјерају наркице да за њих раде. Ал ето. Има тога и код нас. Сунце ти пољубим, специјалац полицајац и пљацка возило са ловом. Ауу цовјеце.

Name

За бистри Срето

05.12.2018 17:37

Који позиви мобилним телефоном и које СМС поруке? Очигледно је да ниси у току догађаја? Па зар ниси чуо да су сви актери догађаја (типа Филип Ћулум...), Побацали мобилне телефоне, послије ове "несреће", у страху да није нешто случајно остало?

Name

Ре Срето

05.12.2018 18:17

И ја сам таквог мишљења. Васковић је иначе истражитељ и правник и судија и тужилац. У све се разумије. ЧУДО БОЖЈЕ.

Name

Скорпион

05.12.2018 16:54

Ста је ово? Ботови иступају разумно. Нема псовки и увреда. Сад је спика да је све то невјеровантна прица равна науцној фантастици. Да сте тако од поцетка радили и да вам Лукац и Илиц нису заср...ли на поцетку, не би се десио Трг.

ОДГОВОРИТЕ