Ако догурају до финала...

Црно-бели ће пет утакмица играти у гостима: Нисмо се одрекли титуле, Куп је приоритет! Неповољан жреб за Партизан!

Фудбал 05.12.2018 | 13:15
Ако догурају до финала...
Три утакмице узастопно у гостима. Вољом жреба, поново ће Партизан меч Купа Србије играти ван Хумске. После Колубаре у Лазаревцу (2:1) и Земуна у Горњој вароши (2:0), црно-бели ће 13. марта истрчати на мегдан Напретку у Крушевцу.

Сусрет четвртфинала играће се само две седмице пре него што Парни ваљак на стадиону „Младост“ укрсти копља са истим противником у првенству, а занимљиво је да ће, уколико догура до финала масовнијег такмичења, чак пет од шест утакмица играти ван свог стадиона. С тим да се и та једна преостала, у евентуалном полуфиналу, не може сматрати неком предношћу, јер је реч о двомечу, где сви имају једнаке шансе. Подсетимо, финале Купа Србије играће се у Нишу 30. маја, а трофеј брани управо Партизан који је три године узастопно славио у овом такмичењу.

Руководиоци у Хумској 1 нису желели да јавно коментаришу чињеницу да ће трећи пут везано морати у госте, што се није дешавало у прошлости ниједном у последњих 12 сезона, откако постоји Куп Србије, односно, откако смо се фудбалскуи раздвојили од Црногораца.

„Добили смо вероватно најтежег противника, који има добар тим и још играмо у Крушевцу. Биће јако незгодно, али надам се да ћемо победити. Партизан се још није одрекао титуле, има доста утакмица до краја првенства, међутим, сад је Куп приоритет“, предочио је после жребања Милан Милијаш, секретар стручног штаба црно-белих.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар