Ako doguraju do finala...

Crno-beli će pet utakmica igrati u gostima: Nismo se odrekli titule, Kup je prioritet! Nepovoljan žreb za Partizan!

Fudbal 05.12.2018 | 13:15
Ako doguraju do finala...
Tri utakmice uzastopno u gostima. Voljom žreba, ponovo će Partizan meč Kupa Srbije igrati van Humske. Posle Kolubare u Lazarevcu (2:1) i Zemuna u Gornjoj varoši (2:0), crno-beli će 13. marta istrčati na megdan Napretku u Kruševcu.

Susret četvrtfinala igraće se samo dve sedmice pre nego što Parni valjak na stadionu „Mladost“ ukrsti koplja sa istim protivnikom u prvenstvu, a zanimljivo je da će, ukoliko dogura do finala masovnijeg takmičenja, čak pet od šest utakmica igrati van svog stadiona. S tim da se i ta jedna preostala, u eventualnom polufinalu, ne može smatrati nekom prednošću, jer je reč o dvomeču, gde svi imaju jednake šanse. Podsetimo, finale Kupa Srbije igraće se u Nišu 30. maja, a trofej brani upravo Partizan koji je tri godine uzastopno slavio u ovom takmičenju.

Rukovodioci u Humskoj 1 nisu želeli da javno komentarišu činjenicu da će treći put vezano morati u goste, što se nije dešavalo u prošlosti nijednom u poslednjih 12 sezona, otkako postoji Kup Srbije, odnosno, otkako smo se fudbalskui razdvojili od Crnogoraca.

„Dobili smo verovatno najtežeg protivnika, koji ima dobar tim i još igramo u Kruševcu. Biće jako nezgodno, ali nadam se da ćemo pobediti. Partizan se još nije odrekao titule, ima dosta utakmica do kraja prvenstva, međutim, sad je Kup prioritet“, predočio je posle žrebanja Milan Milijaš, sekretar stručnog štaba crno-belih.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar