Навијачи уз ВК Партизан: Уплата из болничког кревета!

Ватерполо клуб Партизан добија подршку од многих својих навијача и оних који то нису. А да љубав према клубу не може да престане показује и овај 82-годишњак!

Остали спортови 05.12.2018 | 12:45
Навијачи уз ВК Партизан: Уплата из болничког кревета!
Ватерполо клуб Партизан, који годинама кубури са новцем и из којег је годинама апеловано за помоћ, преживљава можда најтеже дане у својој историји (мада се неколико последњих година исто тако може окарактерисати, довољно је да погледате у овој истој вести у рубрици: Повезане вести).

Годинама уназад писали смо о проблемима једног од натрофејнијих ватерполо клубова на свету, о клубу који је изнедрио многе шампионе, био ваза репрезентацијама (Југославије, па Србије). Што због пословања руководства клуба, али и много више односа државе, Ватерполо клуб Партизан је доведен у позицију да се "чупа" и за свој базен. 

Пре неколико дана, клуб је упутио апел свима да уплатом од 3.000 динара помогну да клуб некако презими зиму, односно да обезбеди новац за грејање базена.

У помоћ су притрчали многи навијачи Партизана, има и оних који то нису, попут певачице Јелене Карлеуше, која је уплатила 100.000 динара, јер је осетила потребу да помогне ватерполистима и спорту који је доносио много радости овој земљи.

А Ватерполо клуб Партизан данас је поносно објавио фотографију 82-годишњег адвоката у пензији Петра Жижића, који лежи у болесничкој постељи са уплатницом у рукама, показујући и на тај начин колико воли Партизан.

"У сопственој борби за живот, пружио је подршку свом вољеном клубу у утакмици живота!", написао је ВК Партизан у коментару испод фотографије овог 82-годишњака.

Иначе, из Партизана је објављена и информација да је председник Скупштине клуба Зоран Аврамовић добио отказ у Ватерполо савезу Србије у којем је годинама био извршни директор.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар