Navijači uz VK Partizan: Uplata iz bolničkog kreveta!

Vaterpolo klub Partizan dobija podršku od mnogih svojih navijača i onih koji to nisu. A da ljubav prema klubu ne može da prestane pokazuje i ovaj 82-godišnjak!

Ostali sportovi 05.12.2018 | 12:45
Navijači uz VK Partizan: Uplata iz bolničkog kreveta!
Vaterpolo klub Partizan, koji godinama kuburi sa novcem i iz kojeg je godinama apelovano za pomoć, preživljava možda najteže dane u svojoj istoriji (mada se nekoliko poslednjih godina isto tako može okarakterisati, dovoljno je da pogledate u ovoj istoj vesti u rubrici: Povezane vesti).

Godinama unazad pisali smo o problemima jednog od natrofejnijih vaterpolo klubova na svetu, o klubu koji je iznedrio mnoge šampione, bio vaza reprezentacijama (Jugoslavije, pa Srbije). Što zbog poslovanja rukovodstva kluba, ali i mnogo više odnosa države, Vaterpolo klub Partizan je doveden u poziciju da se "čupa" i za svoj bazen. 

Pre nekoliko dana, klub je uputio apel svima da uplatom od 3.000 dinara pomognu da klub nekako prezimi zimu, odnosno da obezbedi novac za grejanje bazena.

U pomoć su pritrčali mnogi navijači Partizana, ima i onih koji to nisu, poput pevačice Jelene Karleuše, koja je uplatila 100.000 dinara, jer je osetila potrebu da pomogne vaterpolistima i sportu koji je donosio mnogo radosti ovoj zemlji.

A Vaterpolo klub Partizan danas je ponosno objavio fotografiju 82-godišnjeg advokata u penziji Petra Žižića, koji leži u bolesničkoj postelji sa uplatnicom u rukama, pokazujući i na taj način koliko voli Partizan.

"U sopstvenoj borbi za život, pružio je podršku svom voljenom klubu u utakmici života!", napisao je VK Partizan u komentaru ispod fotografije ovog 82-godišnjaka.

Inače, iz Partizana je objavljena i informacija da je predsednik Skupštine kluba Zoran Avramović dobio otkaz u Vaterpolo savezu Srbije u kojem je godinama bio izvršni direktor.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar