Мурињо: Арсеналова ТВ све крије, што бих ја отварао карте?!

Менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо додатно погоршава своју ионако уздрману позицију на клупи гиганта са "Олд Трафорда".

Фудбал 05.12.2018 | 12:15
Мурињо: Арсеналова ТВ све крије, што бих ја отварао карте?!
Уочи дерби утакмице са Арсеналом, која се игра у среду 5. децембра од 21 час, Португалац је поново дао неколико интересантних изјава.

Једна од њих тиче се тога што није желео да открије чак ни за клупску телевизију ко је од играча повређен и на кога ће моћи да рачуна за дуел са "тобџијама".

"Не желим да вам кажем какво је стање. Уствари, волео бих да Арсенал ТВ постави иста питања њиховом менаџеру, али они то не раде, крију све изнутра, тако да зашто бих ја вама одговорио на питање?", упитао је Мурињо очигледно збуњеног новинара МУТВ-а Марка Саливена. 

После тога, Мурињо је мало "омекшао" став. 

"Биће нам тешко да саставимо екипу. Мораћемо поново да направимо одређене корекције и прилагођавања ситуацији да бисмо имали извесну равнотежу у екипи. Ипак верујем да ћемо имати тај борбени дух и да ћемо покушати да победимо", додао је Жозе. 

Мурињо је касније на прес конференцији одбио и да одговори на питање да ли је Полу Погби рекао да је "вирус". 

"Не желим да се упуштам у такве спекулације. Што сам рекао пред ТВ камерама и овде пред вама знате, а те наводне цитате као рекао сам ово или оно, не бих да коментаришем". 

Ипак, очигледно је да Мурињо има великих проблема. Виктор Линделоф, Крис Смолинг, Ерик баји, Матео Дармијан нису играли против Саутемптона. Лук Шо је добио незгодан ударац и морао је да изађе, док се на повреде жале и Фил Џонс, Маркус Рашфорд и Ромелу Лукаку. Ешли Јанг је под суспензијом јер има пет жутих картона, тако да је извесно да ће Немања Матић вероватно опет бити део задње линије. 

Мурињо је под великим притиском јавности јер је Јунајтед после 14 одиграних утакмица тек седми на табели Премијер лиге и све је више оних који захтевају његову смену.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар