Murinjo: Arsenalova TV sve krije, što bih ja otvarao karte?!

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo dodatno pogoršava svoju ionako uzdrmanu poziciju na klupi giganta sa "Old Traforda".

Fudbal 05.12.2018 | 12:15
Murinjo: Arsenalova TV sve krije, što bih ja otvarao karte?!
Uoči derbi utakmice sa Arsenalom, koja se igra u sredu 5. decembra od 21 čas, Portugalac je ponovo dao nekoliko interesantnih izjava.

Jedna od njih tiče se toga što nije želeo da otkrije čak ni za klupsku televiziju ko je od igrača povređen i na koga će moći da računa za duel sa "tobdžijama".

"Ne želim da vam kažem kakvo je stanje. Ustvari, voleo bih da Arsenal TV postavi ista pitanja njihovom menadžeru, ali oni to ne rade, kriju sve iznutra, tako da zašto bih ja vama odgovorio na pitanje?", upitao je Murinjo očigledno zbunjenog novinara MUTV-a Marka Salivena. 

Posle toga, Murinjo je malo "omekšao" stav. 

"Biće nam teško da sastavimo ekipu. Moraćemo ponovo da napravimo određene korekcije i prilagođavanja situaciji da bismo imali izvesnu ravnotežu u ekipi. Ipak verujem da ćemo imati taj borbeni duh i da ćemo pokušati da pobedimo", dodao je Žoze. 

Murinjo je kasnije na pres konferenciji odbio i da odgovori na pitanje da li je Polu Pogbi rekao da je "virus". 

"Ne želim da se upuštam u takve spekulacije. Što sam rekao pred TV kamerama i ovde pred vama znate, a te navodne citate kao rekao sam ovo ili ono, ne bih da komentarišem". 

Ipak, očigledno je da Murinjo ima velikih problema. Viktor Lindelof, Kris Smoling, Erik baji, Mateo Darmijan nisu igrali protiv Sautemptona. Luk Šo je dobio nezgodan udarac i morao je da izađe, dok se na povrede žale i Fil Džons, Markus Rašford i Romelu Lukaku. Ešli Jang je pod suspenzijom jer ima pet žutih kartona, tako da je izvesno da će Nemanja Matić verovatno opet biti deo zadnje linije. 

Murinjo je pod velikim pritiskom javnosti jer je Junajted posle 14 odigranih utakmica tek sedmi na tabeli Premijer lige i sve je više onih koji zahtevaju njegovu smenu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar