Клоп пристаје на казну, менаџер противника га брани!

Немац унапред пристао на санкцију лиге због утрчавања на терен.

Фудбал 05.12.2018 | 09:15
Клоп пристаје на казну, менаџер противника га брани!
Славећи невероватни победоносни гол Дивока Оригија у надокнади времена утакмице против Евертона, менаџер Ливерпула није успео да се уздржи, па је утрчао до центра игралишта и скочио у загрљај свом голману, Алисону Бекеру. 

Уз извињење јавности, Немац је мирно примио вест о томе да је Фудбалска асоцијација Енглеске покренула поступак против њега. Менаџер "карамела" Марко Силва стао је у његову одбрану, рекао да не види ништа спорно у понашању импулсивног Немца, али то неће "сачувати" шефа струке Ливерпула.

"Нисам могао да избегнем (поступак), очигледно... Да не постоји правило, ми менаџери бисмо сваке недеље радили исто", рекао је Клоп.

"Због тога постоје правила и ако их прекршиш онда мораш бити кажњен. Не мислим да је било ко у томе видео огромну грешку. Догодило се, ОК, платићу, није проблем", додао је Немац.

Менаџер Евертона Марко Силва бранио је славље колеге.

"Мислим да он то није планирао. Не знам да ли бих се и ја тако понашао да смо ми постигли гол у том тренутку. Ако питате мене, мислим да он не би требало да буде кажњен, али Фудбалска асоцијација је ту да одлучи каква су правила", изјавио је шеф струке Евертона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар