Klop pristaje na kaznu, menadžer protivnika ga brani!

Nemac unapred pristao na sankciju lige zbog utrčavanja na teren.

Fudbal 05.12.2018 | 09:15
Klop pristaje na kaznu, menadžer protivnika ga brani!
Slaveći neverovatni pobedonosni gol Divoka Origija u nadoknadi vremena utakmice protiv Evertona, menadžer Liverpula nije uspeo da se uzdrži, pa je utrčao do centra igrališta i skočio u zagrljaj svom golmanu, Alisonu Bekeru. 

Uz izvinjenje javnosti, Nemac je mirno primio vest o tome da je Fudbalska asocijacija Engleske pokrenula postupak protiv njega. Menadžer "karamela" Marko Silva stao je u njegovu odbranu, rekao da ne vidi ništa sporno u ponašanju impulsivnog Nemca, ali to neće "sačuvati" šefa struke Liverpula.

"Nisam mogao da izbegnem (postupak), očigledno... Da ne postoji pravilo, mi menadžeri bismo svake nedelje radili isto", rekao je Klop.

"Zbog toga postoje pravila i ako ih prekršiš onda moraš biti kažnjen. Ne mislim da je bilo ko u tome video ogromnu grešku. Dogodilo se, OK, platiću, nije problem", dodao je Nemac.

Menadžer Evertona Marko Silva branio je slavlje kolege.

"Mislim da on to nije planirao. Ne znam da li bih se i ja tako ponašao da smo mi postigli gol u tom trenutku. Ako pitate mene, mislim da on ne bi trebalo da bude kažnjen, ali Fudbalska asocijacija je tu da odluči kakva su pravila", izjavio je šef struke Evertona.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar