Врата Ноу Кампа су затворена за ЊЕГА!

Пет јаких разлога због којих Нејмар не може поново у Барселону. . .  Бразилац према мишљењу каталонских медија неће поново носити дрес Блаугране!

Фудбал 06.12.2018 | 20:00
Врата Ноу Кампа су затворена за ЊЕГА!
Нико никад није званично поручио да су Нејмару врата повратка у Барселону заувек затворена, нити ико може да тврди да се то никада неће догодити, али каталонски Мундо Депортиво пише да постоји пет прилично јаких разлога због би такав покушај био утопија.

Први разлог је онај најдиректнији. Нејмаров одлазак није био адекватан, сакрио је своје намере, слагао све је, потом је плаћена клаузула и једноставно је отишао, без икаквог образложења или поздрава.

Под број два, бразилски ас још увек има отворену тужбу против Барселоне од које захтева неисплаћени бонус од обнове уговора који је парафирао годину дана пре одласка.

Под трећом ставком наводи се "фудбалски учинак"?! Новинари Мунда сматрају да је он током четири године боравка на Ноу Кампу био далеко испод очекиваног. Меси је остао лидер тима, а Нејмар у споредној улози. По њиховом мишљењу, тако је и у Паризу, где се није изборио за улогу лидера, већ је додатно нарушио свој углед симулацијама и "позоришним представама".

Као четврти разлог наводи се Усман Дембеле. Брзина, разлика у годинама, Барселона у француском фудбалеру види играча од којег се може направити вансеријски фудбалер.

И коначно под бројем пет - Насер ал Келаифи. Газда Пари Сен Жермена неће одустати од свог најскупљег појачања. Ако га је већ купио, неће га тако лако пустити. Никакве молбе га неће смекшати, он је апсолутни господар свог новца.

Нејмар је у Париз доведен како би на Парк принчева донео толико жељену Лигу шампиона. До сада је одиграо 48 мечева у свим такмичењима и постигао 43 гола, од чега 30 у првенству, 10 у Лиги шампиона и три у два француска купа. Ипак, остаје да се види да ли ће направити разлику у мечевима елитног такмичења онда када се буде играла сама завршница. Прошле сезоне то није учинио, а да ли ће ове - остаје да се види.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар