Одржана “Зима фолк хит"

У бијељинском етно – ресторану “Извор” одржана је музичка манифестација “Зима фолк хит” на којој се нашао велики број естраних лица, али и менаџера, композитора, представника медијских кућа, музичара и публике, тачније љубитеља добре музике и забаве.

Република Српска 04.12.2018 | 09:49
 Одржана “Зима фолк хит"
Вече је протекло у више него пријатној и веселој атмосфери свих учесника овог музичког дружења, иначе само једног у низу ове и протеклих пар година које организује Еxтра Старс, односно новинар Зоран Кисић из Бијељине.

У такмичарско – ревијалном програму учествовали су Божана Бокица Родић, Младен Долић Дола, Ђуро Лончаревић, Аријана Арчи Келечевић, Љупче Недић, Славко Стојчевић, Стеван Станојевић, Мирсад Јаровић, Тома Недић Осечинац, Свјетлана Ђурић Цецилија, те музички гости Саша Мркаљ, Макивија Маки и Ђоле Деспотовић.

У оркестру распјеване музичке вечери нашли су се Немања Стевановић, Ђоко Васић, Никола Пантић и Ђојо Илић. Програм је водила, као и обично, позната водитељка Данијела Гудовић.

Када су награде у питању, тачније плакете и “Златне Викторије”, прво мјесто по гласовима колега и публике освојио је Младен Долић Дола из Теслића, друго мјесто припало је младој Аријани Келечевић из Лакташа, док је треће мјесто освојио Стеван Станојевић из Шапца. Награде организатора добили су Мирсад Јаровић из Сарајева, Славко Стојчевић из Слатине, Ђуро Лончаревић из Руме и Младен Долић Дола из Теслића.

(Еxтра Старс)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Семберац

04.12.2018 09:18

Ухххх јбт која звучна имена естраде. Све саме мега звијезде. Само још фали Славуј Славујевић Дирка... Као и обично водитељка је најпознатије име од свих учесника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ссср

04.12.2018 10:02

Љепота бозија хахахахаах.Све саме познате естрадне лицности...хаха...

Name

БИЈЕЉИНАЦ

04.12.2018 10:44

ЗА ВАС КОМЕНТАТОРЕ КОЈИ У СВАКОМ ЈАЈЕТУ ТРАЖИТЕ ДЛАКУ - СВИ НАВЕДЕНИ СВАКАКО СУ И ВИШЕ ОД ЗВИЈЕЗДА ЗА РАЗЛИКУ ОД ВАС! ОВДЈЕ СЕ ПОМИЊУ ЕСТРАДНА ЛИЦА, МУЗИЧКО ДРУЖЕЊЕ, А НЕ ЕСТРАДНЕ ЗВИЈЕЗДЕ У СМИСЛУ У КОЈЕМ ТО ВИ ЖЕЛИТЕ НАГЛАСИТИ.

Name

Несо Република Српска

04.12.2018 12:42

Јао мајко мила!!!!

ОДГОВОРИТЕ