Održana “Zima folk hit"

U bijeljinskom etno – restoranu “Izvor” održana je muzička manifestacija “Zima folk hit” na kojoj se našao veliki broj estranih lica, ali i menadžera, kompozitora, predstavnika medijskih kuća, muzičara i publike, tačnije ljubitelja dobre muzike i zabave.

Republika Srpska 04.12.2018 | 09:49
 Održana “Zima folk hit"
Veče je proteklo u više nego prijatnoj i veseloj atmosferi svih učesnika ovog muzičkog druženja, inače samo jednog u nizu ove i proteklih par godina koje organizuje Extra Stars, odnosno novinar Zoran Kisić iz Bijeljine.

U takmičarsko – revijalnom programu učestvovali su Božana Bokica Rodić, Mladen Dolić Dola, Đuro Lončarević, Arijana Arči Kelečević, Ljupče Nedić, Slavko Stojčević, Stevan Stanojević, Mirsad Jarović, Toma Nedić Osečinac, Svjetlana Đurić Cecilija, te muzički gosti Saša Mrkalj, Makivija Maki i Đole Despotović.

U orkestru raspjevane muzičke večeri našli su se Nemanja Stevanović, Đoko Vasić, Nikola Pantić i Đojo Ilić. Program je vodila, kao i obično, poznata voditeljka Danijela Gudović.

Kada su nagrade u pitanju, tačnije plakete i “Zlatne Viktorije”, prvo mjesto po glasovima kolega i publike osvojio je Mladen Dolić Dola iz Teslića, drugo mjesto pripalo je mladoj Arijani Kelečević iz Laktaša, dok je treće mjesto osvojio Stevan Stanojević iz Šapca. Nagrade organizatora dobili su Mirsad Jarović iz Sarajeva, Slavko Stojčević iz Slatine, Đuro Lončarević iz Rume i Mladen Dolić Dola iz Teslića.

(Extra Stars)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Semberac

04.12.2018 09:18

Uhhhh jbt koja zvučna imena estrade. Sve same mega zvijezde. Samo još fali Slavuj Slavujević Dirka... Kao i obično voditeljka je najpoznatije ime od svih učesnika.

ODGOVORITE
Name

Sssr

04.12.2018 10:02

Ljepota bozija hahahahaah.Sve same poznate estradne licnosti...haha...

Name

BIJELJINAC

04.12.2018 10:44

ZA VAS KOMENTATORE KOJI U SVAKOM JAJETU TRAŽITE DLAKU - SVI NAVEDENI SVAKAKO SU I VIŠE OD ZVIJEZDA ZA RAZLIKU OD VAS! OVDJE SE POMINJU ESTRADNA LICA, MUZIČKO DRUŽENJE, A NE ESTRADNE ZVIJEZDE U SMISLU U KOJEM TO VI ŽELITE NAGLASITI.

Name

Neso Republika Srpska

04.12.2018 12:42

Jao majko mila!!!!

ODGOVORITE