Пљачкаш заспао током крађе

Руски медији недавно су објавили причу о комичном пљачкашу, који је прошле недјеље обио просторије једне канцеларије у граду Оренбург, а затим заспао током своје пљачке.

Свијет 04.12.2018 | 07:12
Пљачкаш заспао током крађе
Несвакидашњи покушај крађе догодио се крајем прошлог мјесеца, а медији у Русији су недавно објавили детаље ове комичне пљачке.

Пљачкаш, који има 36 година, ушуњао се у канцеларијски простор небодера у Оренбургу тако што је ушао кроз мали прозор на трећем спрату.

Након тога користио је палету разног алата, од шрафцигера, сјекача жице, чекића и бунта разних кључева, помоћу којих је проваљивао у све канцеларије у згради, гдје је тражио новац и друге скупоцјене предмете.

Овај пљачкаш је успио прикупити 140.000 рубаља, што је око 2.000 долара. Након што је прикупио плијен, умјесто да побјегне из зграде, овај лопов је одлучио да мало предахне на канцеларијској столици, гдје је на крају и заспао.

Управо на овој канцеларијској столици полиција га је затекла и морали су да га пробуде да би га ухапсили.

Судећи по информација руских медија, пљачкаша је прво примијетио чувар зграде док је прегледавао сигурносне камере.

Умјесто да се сукоби с мушкарцем, чувар зграде је контактирао руску полицију, која је одмах послала на терен тим за интервенцију.

Још није познато колико је требало руској полицији да стигне на мјесто догађаја, али у сваком случају нису морали да журе јер је пљачкаш био у дубоком сну, док је поред њега била врећа с украденим новцем.

Мушкарац је ухапшен и с лисицама на рукама је напустио зграду, а након тога је превезен у полицијску станицу, гдје је задржан у притвору.

Судећи по медијима у Русији, овај пљачкаш ће се суочити с неколико година затворске казне јер ово није први пут да чини кривично дијело.

На друштвеним мрежама млади Руси су писали како овај несрећни лопов треба да буде примјер осталима.

"Изгледа да је јако важно добро се одморити прије одласка у пљачку", гласио је један од коментара на друштвеним мрежама.

Други корисници су написали да је сам посао пљачкања веома напоран, па да је вјероватно због тога овај пљачкаш заспао на послу.

"Изгледа да је пљачка јако напоран посао и да није за свакога. Сигурно је да је потребно одмора и свјежине прије него што кренете у крађу", гласио је други комични коментар на друштвеним мрежама.

Извор: Агенције

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

XXЛ

04.12.2018 09:03

БРАВО...МАЈСТОРЕ..XАXАXА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

04.12.2018 12:40

Нека се уцлани у СНСД. Ту пљацка није напоран посао.

Name

Бл

04.12.2018 11:04

Добро за смех.

ОДГОВОРИТЕ