Клоп под истрагом због радовања против Евертона!

Купио је навијаче поново, али ће морати вероватно то да плати!

Фудбал 04.12.2018 | 08:15
Клоп под истрагом због радовања против Евертона!
Јирген Клоп је под истрагом због понашања после победоносног гола Дивока Оригија против Евертона. Немац је утрчао на терен и жестоко славио победу, а ФА ће га због тога вероватно казнити.

Како пишу енглески медији, Клоп ће највероватније прихватити оптужбу што ће резултирати финансијском казном и упозорењем за убудуће.

Клоп није могао да се обузда, отрчао је до голмана Алисона Бекера, а после утакмице се одмах извинио и рекао да му је јасно да се није понашао како се то од њега очекује. Наравно, онаквом енергијом је додатно купио навијаче Ливерпула.

Људи из Фудбалске асоцијације су прегледали снимак и сматрају да радовање није било у реду. Правила кажу да тренер током утакмице мора да буде у простору који му је додељен, осим у "посебним околностима".

"Желим да се извиним. Нисам желео да покажем непоштовање према противнику. Нисам могао да се зауставим. Једноставно се догодило", рекао је Клоп после утакмице.

Свестан је већ тада био да би до казне могло да дође. Вероватно само новчане.

Иначе, Клоп има времена до 6. децембра да се изјасни по овом основу. Иако буде прихватио кривицу како се очекује, не очекује се да би због овога могао да добије забрану вођења тима на некој од наредних утакмица.

Верујемо да му неће бити тешко да плати. Није могао да се суздржи.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар