Klop pod istragom zbog radovanja protiv Evertona!

Kupio je navijače ponovo, ali će morati verovatno to da plati!

Fudbal 04.12.2018 | 08:15
Klop pod istragom zbog radovanja protiv Evertona!
Jirgen Klop je pod istragom zbog ponašanja posle pobedonosnog gola Divoka Origija protiv Evertona. Nemac je utrčao na teren i žestoko slavio pobedu, a FA će ga zbog toga verovatno kazniti.

Kako pišu engleski mediji, Klop će najverovatnije prihvatiti optužbu što će rezultirati finansijskom kaznom i upozorenjem za ubuduće.

Klop nije mogao da se obuzda, otrčao je do golmana Alisona Bekera, a posle utakmice se odmah izvinio i rekao da mu je jasno da se nije ponašao kako se to od njega očekuje. Naravno, onakvom energijom je dodatno kupio navijače Liverpula.

Ljudi iz Fudbalske asocijacije su pregledali snimak i smatraju da radovanje nije bilo u redu. Pravila kažu da trener tokom utakmice mora da bude u prostoru koji mu je dodeljen, osim u "posebnim okolnostima".

"Želim da se izvinim. Nisam želeo da pokažem nepoštovanje prema protivniku. Nisam mogao da se zaustavim. Jednostavno se dogodilo", rekao je Klop posle utakmice.

Svestan je već tada bio da bi do kazne moglo da dođe. Verovatno samo novčane.

Inače, Klop ima vremena do 6. decembra da se izjasni po ovom osnovu. Iako bude prihvatio krivicu kako se očekuje, ne očekuje se da bi zbog ovoga mogao da dobije zabranu vođenja tima na nekoj od narednih utakmica.

Verujemo da mu neće biti teško da plati. Nije mogao da se suzdrži.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar